Saturday, May 5, 2018

How time flies

Bila tgk balik gambar lama budak2 neh rasa kejap jer masa belalu.. nampak betul perbezaannya.. paling ketara qisya la..masa ni baru 7ke 8 bulan mcm tu kalau tak silap... sekarang dah nk masuk 5 tahun dah...
qisya dan sepupunya...

hafiz, qisya, maisara dan mia...
Nanti ambik gambar time diaorang remaja pulak..hahaha



~jojoe~

Friday, April 27, 2018

Happy birthday ika

Assalam

Semalam sempat celebrate birthday adik ipar saya cantik ni...kami pilih port baru kat sp.. potlepak nama kedainya.. kedai pun cantik dan kemas..





kedai ni dalam 5 minit je dari rumah pak mentua saya.. kedudukannya di Laguna Merbuk. so, apa yang kami order malam tu?
                                   nasi thai.. ini adik ipar saya punya order..

spageti untuk saya dan qisya... :)


nasi ayam thai suami


pemandangan atas yang menyelerakan..hahhaa



kek tu order dari kawan adik saya.. overall rasa makanan sedapla juga.. cuma harganya akan mahal.. makanan plak sikit dan mcm tak sepadan dengan harga... tu komen peribadi saya lah.. tak tahula kalo org lain mcm mana kan..huhu😅 😅 

SIBLINGS



Dah jadi tabiat dah.. birthday sapa2 pun tetap mcm birthday qisya... mesti nk join jugak potong kek tu..hahahaha😂😂😂 .. apapun happy birthday my dear sis..semoga dipanjangkan umur dan dmurahkan rezeki.. cepat2 bertemu jodoh ya... 😍 😍 


~jojoe~

Saturday, April 21, 2018

Lexis Sute Penang Part 2


Assalam..

ok,,, sambung balik kisah di Lexis...esok paginya sesudah subuh... sempat jugak menghayati pemandangan di luar balkoni.... memang cantik dan menenangkan.



cantikkan permandangan masa matahari nak naik ni...puas makan angin pagi perut mula rasa lapar makanan sebenar..hehehe..kami ada dapat 2 sarapan percuma. Qisya pun xperlu bayar..makan free kat restauran diaorang..makanan memang banyak cuma rasa tak best sgtla...bolehla ..






lepas kenyang ronda2 skali lg..cantik lmpu diaorang...


lobi 


kul 9 masuk bilik dan mandi sekali lg,Qisya plak mcm xnak balik... nk tdo lg..hahah..



kul 1130 kami dah kluar checkout..bye2 lexis...jumpa lg nnti..tp kalo boleh nnti datang xnak dah follow suami parking kreta...nk nangis rasa naik parking... mcm litar fast n furious jer.. adoii... cuak rasa...hahahahah

~jojoe~

IKLAN LAGI!