Thursday, October 16, 2008

Baby..


baru dapt mesej dari member tadi, lie@zu, kawanku masa di UUM dah melahirkan baby boy.. anak ke-2 selepas baby girl yang pertama.. cograts to her n hubby!bestnya, semua orang dah ada anak ni.. aku ni dah nak masuk 29 tahun setakat ada anak tekak, anak rambut, anak mata and anak kucing jer.. huhuhuhuh.. orang lain blog pasal anak, tapi aku xder anak nak diceritakan,, anak sedara adala.. tu pun jauh..., eh,, tul ke aku nak masuk 29 dah.. alamak.. abisla keremajaanku ni.. huhuhuhu.. apa bleh buat..?..

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!