Thursday, October 30, 2008

Funfair



semalam aku dengan si winn n jipang pergi fun fair yang baru kena buka d keningau.. sebelum tu kami bertapa dulu d bilik kebal PPG Keningau untuk OBK lebih kurang 2jam.. penat gila clasify tu kertas soalan exam SPM.. walaupun tak dpt tengok tu soalan.kira aku antara yang pertama peluk kertas exam SPM sains 2008.. hehehehehe.. aminn.. harap2 dapat keberkatan untuk pelajar2ku..
hehehe, lepas kenyang dibelanja si win minum jus oren ngan satay kami pun menuju ke funfair dengan rasa x-citednyer..bayaran masuk RM2.. tapi 1 token, mak aii, mahal tul.. RM2 satu token.. dapatla kejap naik I ON U la konon2 menengok keningau dari p
andangan atas.. wahhh, mahal giler,, 3 token sekali naik tapi syok jugaklah


dan mujur tak laju.. kalo tak mau pening kam
i.. pastu 2 token lagi kami masuk ghost train yang tak berapa takut tu.. org lain masuk menjerit takot.. tapi si winn sama sip ketawa jak.. ceeeeehhhh, tak takot pun.. aku?.. aku tak tahu apa2 sebab sepanjang jalan aku tutup mata.. hahahahaha.. apapun xnampak...bestla..i'm gonna miss this

1 comment:

  1. boring o sangat boring.. buka lah tu video yang boring tu..
    memang bikin boring.. haha!!

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!