Tuesday, October 28, 2008

kemalangan


baru2 ni ( Sabtu- 25/10/08) aku dan rakan2 rumah g hospital Keningau melawat guru2 perempuan Sekolah Men. Sepulut yang accident.. kesian tul tenguk diaorang.. walaupun xkenal (hanya cam muka) kami menunaikan kewajipan sebagai sedara seislam melawat sedara yang terlantar di hospital.. lagipun di sini jauh dari family, siapa lagi yang dharapkan kalo bukan kawan2.. teruk jugak keadaan diaorang.. yang sorang tu (ZURA) masih bleh bercerita pasal kejadian tu ari..
rupanya kereta MyV diaorang terlanggar HILUX yang terbalik di tengah jalan.. kesian betol.. yang sorang kena antar g Quenn Hosp. kat KK sebab teruk di kaki dan leher.. Kejadian tu buat aku betul2 insaf.. mcm manala kalo aku d tempat diaorang.. sedihnya, tanpa family di sisi.. apapun, aku doakan diaorg cepat2 sembuh..

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!