Tuesday, October 7, 2008

kertas exam yang bikin panas!

hmm.. ari ni hari raya ke-7, tapi dah masuk keje 2 ari..xpuas betol rayer tahun ni..
baru raya ke-5 dah kena balik sabah.apa bleh buat, periuk nasiku di sini, kalo xbalik masak nasi kat sini macam maner nak makan ye tak..
baru abis kelas relief tadi ganti si rowena.. diaorang cakap dia terseliuh kaki
,... jaga exam sambil2 tanda kertas exam je..dah nak siap dah menanda..
tapi panas ati betol dengan jawapan budak yang ntah apa2..
dah berbuih2 dah mulut mengajar, bagi tips tapi hampeh.. ada yang sorang ni pergi letak number 1,2,3,4,5,6,7,8 ...................etc pada ruang jawapan.. tak panas ati ker?mencabar kewibawaanku betul.. terus aku panggil pi bilik disiplin..dia cakap tak pandai jawab.. kalo xpandai jawab janganla menulis yang bukan2!!!macam mana nak jawab kalo asyik tido ja masa exam????!!hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. panas hati betul.. dahla dapat 2 markah jak...terus aku berleter kat bilik disiplin tadi.. kalo ikutkan nak jer aku ramas2 kertas tu sumbat masuk mulut..mujurla aku ni cikgu yang baik.. hehehehehe... hai,.. nasib2.. ntah apalah result diaorang bila kuar result SPM tahun depan,.. hmmm..kat manala aku masa tu yek?

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!