Tuesday, October 28, 2008

Mahua..


Ahad- 26 October 2008

aku mengisi masa lapangku ni ari dengan beriadah di Air Terjun Mahua, Tambunan.. bersama-sama dengan housemate and 3 org guru ken hwa ( ashraq, Min n Kak hadra) juga kawan2 dari SMK Bingkor, kami bertolak ke Mahua tepat jam 9am.
memang cantik tempat tu.. jalan dia pun dah ok, dah xmcm dulu masa aku 1st time datang dengan linai dan mus.. sekrang makin cantik.,. syok giler berendam dalam air yang maha sejuk.. berasap2 mulut kitaorang masa bercak
ap.. condensation process berlaku, maklumla.. terlampau sejuk.. hehehe.. tapi memang bestla, macam berlakon cerita Winter Sonata plak...
hehehehe. yang paling best dapat tengok dugong sexy berenang dalam air...(ashraq).. hahahahahah
apapun kesimpulan, memang
video best p sana.. plan mau p lagi dengan si winn, jip n my dear ong..entah kesampaian ke tak akupun tak tau.. sebabnya lagi seminggu jer tinggal sebelum cuti sekolah dan sebelum PINDAH.. huhuhuhu,,....

3 comments:

  1. ok.. kita rancang baik baik.. yang penting ko jadi driver ke sana...aku jadi tukang masak, tangkap ikan dan penari di atas batu, kalu ada tiang lagi bagus..
    ko dan win sedia duit ja...

    jip

    ReplyDelete
  2. ok, jaga ko kalo ko tidak mau menari... ko mesti menari d sebalik air terjun tu... biar nampak lutsinar.. hahahhaha.. sia ngan win sedia duit... duit daun kering yang kami akan kutip sepanjang perjalanan.. berapa ko mau?.. seribu?dua ribu? hahahahahaha

    ReplyDelete
  3. winn kim salam,, kalo tidak pandai menari dia hempap ko dengan batu,. tak pun ko kena menyamar jadi dugong.. hahahahaha

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!