Tuesday, October 7, 2008

Miss Rabiatul Adawiyah


ini kawan baikku Aton.. jeng2... beria2 dia promote aku kat blog dia ye..hehehehe..tibalah saat2 pembalasan.. aton ni kawan aku sejak darjah satu lagi.. memang kawan baik sampaikan masuk U pun sama U, sama matriks tapi keje jer xsama.. hehehe.. hebat kawanku ni.. bina tower.. kalo rasa2 tempat korang takder line digi ker, celcom ker.. contact2 ler dia.. nanti dia cari tapak buat tower tu..hehehehehe.. apapun geng,, sayang ko.. kalo balik kedah ko dengan edala tempat ku bermanja.. ewahh.. hehehe.. tahun depan, jangan ko celebrate besday satu orang lagi.. aku kan ada..plan kita p KL ngan Langkawi mesti jadi k?.. tapi aku nak gi korea jugak ler.. hehehehehe.. bilala cita2ku itu akan terlaksana kan?...huhuhuhu

2 comments:

  1. hu hu hu.. kira balas dendam lah ek? ye x yer ek.. lupa lak kita ni satu U.. by e way, sape2 nak offer tanah, sila contact aku... tp make sure tanah tu satu nama.. nak bina tower kena ikut spec. bkn boleh main bina je... he he he.... ape2 pun inilah team aku... aku, joe & Eda.

    ReplyDelete
  2. weis kak jo..yg plan pi langkawi tu buat aku murka..huhuhu.masa aku single hg penah plan nak pi ngan aku ngan aton tapi hg yg cancel..kau ingat taun 2005..tapi aku penah pi haneymoon. hang tak penah pi ker langkawi?? kesiannnyer......

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!