Saturday, November 1, 2008

RIMUP



Jumaat / 31 Oktober 2008

Macam tahun lepas, tahun ni sekali lagi RIMUP (Rancangan Integrasi Murid Untuk Perpaduan) di adakan d skul.. tapi ni tahun macam kurang meriah skit berbanding last year.. tak tahula napa.. tapi yang pasti hari ni kami dapat me
nikmati pelbagai masakan dari pelbagai kaum..
aku, ong, winn n sip plak gila b
ergambar di luar masa program tu berakhir.. hehehehe.. yang pasti sip memang ensem tu ari dengan baju melayunya tu.. hehehhe,, teringat kemarin berabis kami mencari sampin untuk baju tu.. si ong plak, hmm.. tak pakai sampin, baju melayu pun tak berkancing.. geram tul aku.. dah macam nak berkungfu dah.. hehehehe.. apapun, dia tetap cute n ensem.. itula my kokong...
si winn plak,. ntahla dia.. macam tak bersemangat ja.. last year mencari gak baju untuk dipakai, this year gitu2 jak,, macam tak enjoy jer,, may b pening fikir kerja yang maseh blum settle untuk majlis anugerah next week.. aku?.. rileks jer, pakai baju tahun lepas.. hehehe...

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!