Wednesday, November 26, 2008

wonderful Life





Tadi pagi semua barang2 aku sudah dibawa masuk lori.. tiada sudah barang2 ku d rumah ni.. sayu tul rasa hati.. tadi juga aku lunch buat kali terakhir dengan kokong d RAHMAT.. ya kan.. last sudah kami makan tengahari di situ.. huhuhuh.. esok kokong sudah turun KK.. jumaat baru jumpa sebelum aku balik semenanjung ahad nanti.. jadi esok kokong tiada.. apalah aku mau buat ni? Boring oo sangat boring.. untuk mengisi keboringan tu aku made this clip video for kokong.. kokong, ni clip video untuk ko.. ada adik kembar ko dalam ni.. hehehe.. i like him..

Ni cerita wonderful life..a story of life, family life,.. kesilapan dan keegoaan dalam hidup.. dan yang paling penting HERO dia aku suka.. senyuman yang manis macam kokong.. hehehehe.. macam ko ooo kokong,. Kan kokong kan kan kan? Hidup ni akan jadi wonderful tapi akan jadi sedih juga bila tiba masanya.. aku tak mau sedih2.. aku mau HAPPY and have a WONDERFUL LIFE..

Farewell lagi..




malam semalam berkumpul di rumah yengkey untuk farewell party untukku.. actually aku tidak sukakan majlis perpisahan.. itu akan buat aku tambah sedih dan sayu nak tinggalkan diaorang. tapi aku amat amatlah menghargai usaha diaorang.. dari buat karipap d rumah pingu sehinggalah adanya kek perpisahan..
terima kaseh yeng, jip,pingu dan ong..saya sanga
t terharu.. tapi my expectation is so high.. saya pikir akan ada lagi sahabat yang akan hadir tapi apa boleh buat.. saya tidak memaksa cuma saya rasa sangat sedih.. i'm not asking for present just a "present" there, gathering for the last time... sekurang2nya pun just tell me or show up for a few minutes and it's okay already..
aku memang sensitif kalo bab-bab yang berkaitan friendship ni.. biarla apa orang pikir tapi inila aku.. bila seseorang tu dah jadi kawan rapat, aku akan anggap macam keluarga sendiri.. adik, abang atau kakak.. memang say
angkan kawan2.. biarla orang cakap aku ni terlalu emosi atau apa tapi itu lebih baikkan dari menjadi hipokrit.. ?aku bukan manusia yang suka berpura2 tidak kisah padahal dalam hati memendam rasa dan dendam.. aku bukan pendendam. i will forgive but i wont forget.. tidak boleh lupa apa orang buat supaya kita tidak akan mengulangi atau mengalami pengalaman yang sama lagi.. biar jadi pengajaran dan ingatan sampai bila2..
memang rasa agak kecewa, agak sedih dan rasa sangat terkilan.. tapi saya harap kamurang faham perasaan saya
.. maaf untuk apa yang terjadi.. my dear yengkey, jipang, kokong and pingu.. thanx for what u have done.. sangat terharu dan appreciate your efforts.. terima kasih sahabatku.. gonna miss u guys so much..

Tuesday, November 25, 2008


Baru balik dari pekan.. penat tul nak kasi settle semua bil.. baru aku sedar apa yang aku sudah buat tadi adalah kali terakhir aku buat d keningau.. kali terakhir bayar kereta d AMBANK keningau, kali terakhir keluarkan duit d Bank, kali terakhir masukkan duit d CIMB.. banyak tul terakhir kalinya.. huhuhuh.. tadi pergi sekolah jap.. dah dapat E-ticket MAS untuk ahad ni.. confirm dah aku berangkat balik Kedah 30 November 2008 jam 330 petang.. bercampur baur betul perasaan aku saat ni... gembira nak berjumpa keluarga dan kawan2 di sana, dalam pada masa yang sama amat sedih nak tinggalkan ken hwa dan kawan2 di sini.. macam2 yang aku rasa.. may be sebab tu lah bad mood betul aku 2-3 hari ni.. seorang kawan baikku pun dah pernah tegur.. "muka kau.. busuknya.." nak ketawa mendengar kata2 tu tapi perasaan sedihku sekarang hanya dapatla digambarkan dengan kata-kata ini..

you will never come back to me..
and you can't do it..
please stop doing so,
you comfort me like this..

if i can't see you again..
really wanna forget,..
all about you that hold me..

whenever i wanna laugh, you make me cry..
u keep me doing even one thing as i want..
whenever i miss you,
i break down like this..

even though i try to forget you,
i cannot do it..

i didn't realize loving one is so hard like this

Monday, November 24, 2008

sunyi dan bosan..


rasa sangat bosan sorang2.. winn ngan jipang jaga exam.. ong plak tusyen.. aku maseh di bilik guru sorang2.. mujur dapat online.. kalo tak terpaksala balik umah tidur.. tadi bangun awal gak.. hantar guru2 baru yang stay jap kat umah aku tu naik bas untuk g kk.. sok diaorang balik semenanjung.. .. sian plak diaorang.ntahla,.. hidup ni kena pandai berdikari.. tak boleh selalu sangat bergantung pada orang.. bak kata ong " jangan terlalu manja'.. aku tak manja... cuma bila sudah rapat dengan seseorang mulala nak mengada2.. hehehehe.. apapun, kadang2 aku tahu juga berfikir untuk tidak menyusahkan orang lain.. may b sebab tulah aku boleh bertahan 6 tahun lebih kat bumi Sabah ni..
bab2 berkawan aku suka.. sebab semua kawan2 aku best... ada jugala sesekali berselisih faham tap
i takderla serius.. tapi orang cakap, perjalanan hidup ni sangat jauhhhhhhhhhhhhhh.. betul tu.. dan d sepanjang perjalanan aku akan bertemu kawan baru dan akan kehilangan kawan juga.. aku belajar untuk menjadi manusia yang tabah tapi entahla,.. kadang2 terlalu lemah nak melalui dugaan. kadang2 tu cuba menahan airmata dari jatuh tapi jatuh juga.. lemahkah aku..?.. mana ada manusia yang mahu menangis sesuka hati.. kalau boleh aku mahu selalu tersenyum, selalu ketawa.. tapi hidup ni macam iklim persekitaran jugak, kejap panas, kejap sejuk, kejap mendung, sekejap terik pastu hujan...
bab kerja aku memang serius.. aku tak suka menangguh kerja.. paling penting aku punya prinsip, kerja mesti siap dan aku takkan buat kerja orang lain jadi lambat sebab aku.. bila sebut kerja itu dah melibatkan periuk nasi.. tak kerja tak adalah nasi untuk dimasakkan? (walaupun aku jarang masak tapi aku selalu makan di RAHMAT, hahahaha).. apapun, kalo nak orang suka kerja mesti efisien... bukan main tangkap muat ja..pastu biar orang terkejar2 minta disiapkan.. hah,.. aku harap di tempat kerja baru nanti, aku akan tetap memegang prinsip yang sama.. ada juga bergurau dengan kawan2 hehehe.. bila pergi tempat baru nanti pura2 bodoh tak tahu nak buat kerja .. tapi mana bleh macam tu.. ini joriahlah,.. heheheeh.. selagi boleh buat kerja aku akan buat... dan pastinya yang terbaik! Amin..

Perginya Ashraq Rafiqan Arham




(Jumaat / 21 november 2008)

aku dan Ong ke KK menghantar Ashraq ke airport.. lepas settle kan dulu beberapa perkara penting macam ambil geran kereta di AMBANK Luyang, check buku perkhidmatan di Federal dan beberapa urusan Ming Lu d SPS kami terus ke airport untuk check in kan ashraq.. cuak jugala kami bila semua barang2 dia yang 60kg tu kena bayar RM650..

terkedu gak,, tapi mujurla ada hamba Allah yang berbesar hati memberi ruang kargonya untuk ashraq,.. dapatla si ashraq kurangkan dalam 16kg berat barang2 dia.. last2 bayar dalam RM 450 macam tu... (nasib baik aku dapat free kargo)..hmmm..

Lepas lepak2 jap kat KFC di situ, baru kami mengiringi dia ke balai perlepasan. Sayu tul hati masa antar dia.. teringat balik masa dia mula2 datang aku dan kak nor sambut, tak sangka sekarang aku yang menghantar dia pergi.. masa tengok dia masuk ke balai perlepasan tu hati aku tertanya2, mungkinkah ini kali terakhir aku lihat dia?.. sedih sangat masa tu..rasa macam melihat adik sendiri pergi jauh dan mungkin tak akan bertemu lagi. apapun, aku doakan yang terbaik untuk dia.. semoga dia gembira di sekolah baru dan harap2 dia takan lupakan kakaknya yang seorang ni.. huhuhuhuhhuh..

Lepas dia berlepas, aku ngan Ong menapak ke One Borneo.. bertemu si cyp d situ.. saat tu aku rasa bersyukur, walaupun masih ada sayu bersisa, tapi sekurang2 nya di saat ni maseh ada sahabatku yang setia menemani.. macam manala rasanya bila berpisah dengan mereka minggu depan? Aku tak mahu dulu mengenangkan saat2 tu.. biarlah gembira dulu di saat bersama macam ni..

Tenguk wayang ”Quarantine’.. pengalaman manis buatku tapi ’pahit’ bagi ong.. hahahahaha..wayangnya takderla best sangat tapi.. macam mana agaknya rasa penonton lain ye.. orang menjerit ketakutan menonton tapi aku ketawa jak.. hehehehehe,..lucu menenguk cara ong menonton wayang.. takper, next week tenguk lagi,.. len kali aku nak menengok cerita hantu,. Mesti lagi lucu.. hahahaha (hanya aku,cyp dan ong yang tahu).. hahahaha, lucu oo.. sangat lucu...

Lepas menonton kami ke Secret Recipe.. ong yang blanja..thank u ong...pas kenyang, beli VCD d Speedy Video kami split up.. jipang balik umah , aku ngan ong plak mula bergerak balik keningau.. tapi sebelum tu singgah jap menjenguk kawan lama, Fung Siew yin.. hehehehe, ada gak kejadian lucu kat situ.. hahaha.aku dengan ong, fung dan suami jak yang tahu.. hehehehe...dalam jam 9 malam baru bertolak balik keningau..Mujur Ong yang drive.. hehehe, kesian dia.. apapun banyak jugak cerita kami sepanjang perjalanan.. sedih plak bila fikirkan may be Tuhan memberi ruang untuk kami berbual puas2 sebelum berpisah.. aku akan hargai semua kenangan dan saat2 bersamanya...ONG.. terima kasih banyak2.. saya tidak akan lupakan kau..

Funfair dan Majlis Perpisahan Di Rahmat Rest.



Macam dah lama tak menulis sesuatu d sini.. sejak tidak dapat online setiap hari, aku hampir2 lupa yang aku mempunyai banyak perkara yang hendak dicoretkan...seminggu ni aku bz menguruskan soal perpindahan.. pergi PPG Keningau buat tuntutan elaun perpindahan dan kargo . kemudian di sekolah lagi minta cop dan tandatangan bos untuk borang-borang perpindahan.. semuanya hampir selesai..

apapun thanx to my dear students, tracey, chong, cheronie sama august yang bertungkus lumus menolong aku packing barang tu hari.. banyak juga rupanya barang2 ku yang terkumpul selama 6 tahun ni.. hehehehe... puas hati betul dengan semangat students ku yang sedia berkhidmat untuk kali terakhir kat aku.. rasa terharu betul.. thanx girls.. cikgu takkan lupakan kamurang..hari rabu ni barang-barang aku akan dibawa kargo..

malam Khamis tu ada berkumpul ramai2 di Rahmat makan2.. malam sebelum tu jugak ada pergi funfair sama-sama.. aku,ong,ashraq,winn dan cyp.. seronok juga tenguk diaorang memancing botol.. harap2 dapat seekor teddy bear.. tapi, hehehehehe.. paham2 jelah.. diaorang patut belajar memancing dengan si Lau.. hahahaha..

terasa sangat yang detik2 perpisahan kian hampir tp apa boleh buat.. ”what will happen will happen’ dan setiap pertemuan pasti akan ada perpisahan.

Friday, November 14, 2008

SLAD

Jam 5 petang aku menapak ke KFC sekali lagi ( kalo nak tau, kat keningau KFC jer yang ada, no PIZZA, no McD..)..kali ni aku bersama-sama dengan ahli SLAD (skim lencana antidadah).. makan2 dan borak2 sebelum aku tinggalkan keningau.. hilang sedikit rasa bosan untuk hari ni.. esok blum tau lagi apa mau buat.. packing barang di rumah barangkali.. huhuhuhuh,.. bosannya,..bila mau pegi funfair lagi ni...?..

patah tumbuh hilang berganti..


lumrah alam, yang patah akan tumbuh dan lumrah kehidupan yang hilang pasti berganti.. Sm Ken Hwa dah mendapat guru baru.. bukan seorang, tapi 11 orang.. ramaikan?. cukuplah untuk cover aku, ashraq, ming lu, cikgu lee n wife, christine, velarian, lau dan may b juga henry..
semoga ken hwa akan lebih bersinar tanpa kami,. aku rasa sangat boring dan sunyi sekarang. semua housemateku dah jalan khamis lepas,. malam tu ada g makan jap di KFC.. terharu betul dengan adik-adikku..betul2 sayangkan diaorang.. safura, rem n rosnah.. thanx for everything.. min juga.. thanx for the pen drive..
sekarang ni menunggu ja ni surat untuk menguruskan kargo.. after that barula bleh pikirkan tiket bila nak balik kampung. barang d skul dah siap packing.. tunggu hantar borang serah tugas jelah.. huhuuh.. tapi barang kat umah maseh banyak berselerak lagi.. tadi pagi easy pun dah jalan balik trngganu.. huhuhu, sedih tul rasa,, ming lu pun dah jalan.. si jipang sama winn balik kampung.. ong ada tusyen.. apa lah aku mau buat ni.. ada gak cikgu baru 2 orang tapi diaorang ada orientasi.. rasa sangat boring.. uhhuhuhuh.. lagi duk seorang lagi rasa sunyi dan sedih..

Wednesday, November 12, 2008

charles and Tete..


cantiknya kamu dua.. hehehe,,.. sori, sia curi ni gambar dari frenster si charles.. hehehehe... apapun:...
To charles and ester.. selamat pengantin baru.. semoga berkekalan dan bahagia ke akhir hayat.. sorry sebab mungkin tak dapat hadir ke majlis kamurang.. apapun, TAHNIAH dan jangan lupakan saya k?..
i dedicated this song for both of u...

FROM THIS MOMENT ON
(I do swear that I’ll always be there. I’d give anything and everything and I will always care. Through weakness and strength, happiness and sorrow, for better, for worse, I will love you with every beat of my heart)
From this moment life has begun
From this moment you are the one
Right beside you
is where I belong
From this moment on
From this moment I have been blessed
I live only for your happiness
And for your love
I’d give my last breath
From this moment on
I’d give my hand to you with all my heart
Can’t wait to live my life with you, can’t wait to start
You and I will never be apart
My dreams came true because of you
From this moment
as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn’t give
From this moment on
You’re the reason I believe in love
And you’re the answer to my prayers from up above
All we need is just the two of us
My dreams came true because of you
From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn’t give
From this moment
I will love you
I will love you
As long as I live
From this moment on

my memory



melodi perpisahan.. i'm gonna miss our sweet memories!

Tuesday, November 11, 2008

my diary..

ari ni sepagi aku d bilik guru, dari jam 7 mengurus SPM termasuklah urusan pelajar " lupa bawa i.c"... akupun hairan apa yang susah sangat nak bawa ic dengan slip exam. mujurlah awal2 aku dah sediakan surat akuan. lepas urusan semua selesai aku mulala mengemas apa yang patut.. sayu plak menengok meja dengan rak buku ku yang sudah kosong dan bersih.. tiada sudah si jojo d ken hwa tahun depan.ah, tabahla hati..
jam 1130 kuar makan dengan ong.. tapi sebelum tu pegi ambil gambar yang aku cuci dulu.. 2 frame gambar aku kasi sama si ong.. harap2 dia tak akan lupakan aku.. takda apa yang boleh diberi sebagai tanda ingatan, just memories in a frame..
lepas minum balik skul balik urus lagi barang2 pastu sempat membaca diary yang d tulis oleh rakan2 ken hwa.. sedih sangat mebaca tulisan tangan diaorang.. terima kasih kawan2.. i will always remember u guys.. even we far apart but u all will always be in my heart..

Monday, November 10, 2008

hari terakhir persekolahan


Akhirnya hari ini sampai juga..bukan hari yang ku tunggu tapi mahu tidak mahu aku terpaksa melalui pengalaman terakhir berada di alam persekolahan ken hwa.. kali terakhir berada dalam perhimpunan sekolah mendengar lagu sekolah dan lagu negeri sabah di
mainkan memang amat menyayat hati.. Tuhan saja yang tahu betapa aku sayangkan sekolah ini..rasanya baru semalam cikgu Lee menjemput aku di PPG.. maseh terngiang2 lagi soalanku pada cikgu lee.. "jauh lagikah ken hwa.?"
tapi semua tu 6 tahun yang lalu,.. aku akan meninggalkan ken hwa dan memulakan hidup baru di sekolah baru..aku betul2 rasa sedih.. tapi aku tetap menjalankan tugas2 terakhirku sebagai S/U SPM.. berjumpa dengan ketua pengawas dan meng
edarkan slip kemasukan SPM.. esok, lusa aku akan tetap berada d sini..Bila datang si tracey, chong, cella, august dan cheronie aku tambah sedih memikirkan yang diaorang membesar d depan mataku.. sejak form 2 aku mengajar matematik samapaila sekarang diaorang sudah d tingkatan 5.cikgu sayang sangat pada korang..
lepas sekolah, kelab keluarga ada buat sedikit jamuan yang juga mengundang airmata.. ken hwa dah macam keluarga sendiri.. di mana lagi aku dapat berjumpa dengan rakan-rakan sekerja seperti warga ken hwa.. paling menyedihkan masa jamuan, masa dminta
berucap tiada d situ 3 orang sahabat baikku.. Ong, kakak dan Winn.. si cyp saja yang bagi aku kekuatan untuk terus berucap.. thanx cyp.. kalo ko tiada masa tu mungkin saya sudah tidak mampu berkata2... aku sangat sayangkan kawan2 ku kat sini.. saat tu aku sedar aku sudah mula merindui winn,kakak, ong, cyp, easy, ming lu, ashraq,chan, adik2 housemateku dan semua yang amat baik denganku d ken hwa.
kawan-kawan,... saya harap kamurang takkan lupakan saya sampai bila2.. mesti ingat si JOJO ah..walaupun mungkin ada yang gembira bila saya berpindah, tapi sayaxkisah, sebab saya tahu saya ada kamurang yang sangat baik pada saya.. saya sayanggg kamurang..

Sunday, November 9, 2008

good luck!!

i wish best of luck to all my SPM and STPM students... Doa cikgu bersama kalian.. tadi petang pegi skul kemas barang sikit2. tiba datang 2-3 orang students 5 jujur.. malu2 diaorang datang minta maaf.. terharu tul aku..cikgu sudah maafkan semua kesalahan kamurang. tiada rasa dendam apa2 di hati.. janganla kamurang risau.. jawab exam bagus2.. semoga berjaya! i love u all..

Friday, November 7, 2008

keputusan pindah..

Semakan Status Permohonan Pertukaran Guru Terlatih Antara
Negeri bagi Sekolah Rendah dan Menengah


JORIAH BINTI SOBRI
Bagi Sesi JANUARI 2009



Tahniah

Permohonan pertukaran ke Kedah diluluskan.
Surat kelulusan rasmi akan dihantar melalui Jabatan Pelajaran Negeri
Sila pastikan anda telah menerima surat kelulusan pertukaran dari
Jabatan yang berkaitan sebelum melaporkan diri di sekolah baru.


Hakcipta Terpelihara ©2007 Bahagian Teknologi Maklumat dan Komunikasi dan Bahagian Pengurusan Sekolah Harian, Kementerian Pelajaran Malaysia

Annual dinner


semalam ( khamis/ 6 November) kelab guru ken hwa telah menganjurkan dinner akhir tahun di Perkasa Hotel jam 700malam.. memang seronok sangat dapat berkumpul beramai2 before holiday.. ada montaj untuk semua guru.. . harap2 diaorang tak marah dengan apa yang ditayangkan.. hanya untuk hiburan semua dan gurauan jak.. c ashraq la paling teruk kena.. kesian dia,, jangan marah ye dikk.. lama dah kak jo simpan gambar tu untuk dipamerkan.. cute sangat hehehehehe...
namun dalam keriuhan tu, ntahlah rasa t
ak sedap hati betull.aku tau aku tak betul2 enjoy.. fikiranku lebih kepada keputusan pindah yang akan diumumkan esok.. berkemungkinan besar aku akan meninggalkan semua kenangan indah ni.. bila tengok henry, easy, chung TK, mut, yengkeku dan azalina menyanyi dengan gembira d atas pentas aku jadi sebak sangat. di mana lagi dapt ku jumpa rakan sekerja yang sporting mcm diaorang.. dapatkah kujumpa lagi kegembiraan ni di sekolah baru.. betul2 aku tak dapat kawal rasa sedih..aku betul2 sayangkan semua kawan2 di sini.. tapi macam chung cakap, perpisahan akan tetap berlaku.. kena juga terima semua tu..
ya, betul.. tapi aku tak sekuat tu untuk berdepan dengan perpisahan ni.. airmata akan tetap jatuh walau sekuat manapun aku menahan rasa sedih di hati...apapun... terima kasih kawan2.. terima kasih chung untuk lagu kiss goodbye, terima kasih yang untuk sandarkan pada kenangan, terima kasih easy dan chan kerana berkongsi airmata kesedihan bersama..terima kasih semua...

Tuesday, November 4, 2008

OT

selasa ( 4 nov 2008)

jam 840pm, kami di office sekolah lagi menyediakan sijil untuk hari anugerah.. hari pertama dah siap tapi yang ari ke2 lum lagi complete.. actually keje aku masa hari tu, kawal disiplin tapi sekarang just datang tolong2 jer.. hehehehehe.. tolong tengok..hehehehe...tolong nyibuk apa yang patot.. matapun dah layu ni.. naperla 2-3 ari ni tak semngat tol aku rasa.. huhuhuhuh

7 November 2008

Pemberitahuan

Keputusan Permohonan Pertukaran Guru Antara Negeri / Bahagian (e-GTukar) bagi Januari 2009 akan diumumkan secara on-line mulai 7 November 2008.

Rayuan Pertukaran Guru Antara Negeri / Bahagian (e-GTukar) secara on line akan dibuka mulai 7 hingga 14 November 2008. Keputusan Rayuan on-line akan diumumkan secara on-line pada 16 Disember 2008.

Jika masih menghadapi masalah untuk membuat permohonan e-GTukar, sila hubungi Jabatan Pelajaran Negeri masing-masing (dapatkan no. telefon di “Bantuan” )”.

Sekian dimaklumkan.


Sunday, November 2, 2008

boring ooo... sangat boring....


kerja.. kerja.. kerja.. sekarang sudah jam 12 ari ahad maseh lagi pegi skulah. kasi kawan diaorang buat kerja.. sijil untuk hari anugerah.. boring oo.. sangat boring... makan pun belum.. oii.. sudahla kamurang.. marilah pegi makan.. planning mau p KK pun tak menjadi.. huhuhuhuhuhuh.. dari kemarin gila print sijil.. boring betul tenguk diaorang kerja..
aku plak macam dah takder kerja.. hehehe.. cuma blum siap minit mesyuarat HEM sama urus persiapan untuk SPM next week.. waaah.risau tul aku.. hmmm.. dengar2 keputusan pindah kuar 7november ni.. betul kah?.. okla, nanti tulis lagi.. diaorang ajak makan sudah..

Saturday, November 1, 2008

Majlis Perpisahan Pengawas

Petang yang sama gak, budak2 pengawas aku buat majlis sayonara.. sedih gak rasa.. banyak kenangan pahit manis bersama.. kesian gak bila diaorg kena marah.. apapun itu untuk kebaikan dia gak.. semoga pengalaman hari ni menjadi pengajaran dan kenangan paling bereti bagi diaorang... walaupun next year may b aku takkan bersama diaorng lagi, aku akan tetap mengingati diaorang semua..
apapun, tahniah kepada mereka kerana berjaya mengharungi pahit manis sepanjang tahun ni.. percayalah yang walau marah macam mana sekalipun cikgu tetap sayang pada korang semua.. wish u guys all da best..

RIMUP



Jumaat / 31 Oktober 2008

Macam tahun lepas, tahun ni sekali lagi RIMUP (Rancangan Integrasi Murid Untuk Perpaduan) di adakan d skul.. tapi ni tahun macam kurang meriah skit berbanding last year.. tak tahula napa.. tapi yang pasti hari ni kami dapat me
nikmati pelbagai masakan dari pelbagai kaum..
aku, ong, winn n sip plak gila b
ergambar di luar masa program tu berakhir.. hehehehe.. yang pasti sip memang ensem tu ari dengan baju melayunya tu.. hehehhe,, teringat kemarin berabis kami mencari sampin untuk baju tu.. si ong plak, hmm.. tak pakai sampin, baju melayu pun tak berkancing.. geram tul aku.. dah macam nak berkungfu dah.. hehehehe.. apapun, dia tetap cute n ensem.. itula my kokong...
si winn plak,. ntahla dia.. macam tak bersemangat ja.. last year mencari gak baju untuk dipakai, this year gitu2 jak,, macam tak enjoy jer,, may b pening fikir kerja yang maseh blum settle untuk majlis anugerah next week.. aku?.. rileks jer, pakai baju tahun lepas.. hehehe...

IKLAN LAGI!