Tuesday, November 25, 2008


Baru balik dari pekan.. penat tul nak kasi settle semua bil.. baru aku sedar apa yang aku sudah buat tadi adalah kali terakhir aku buat d keningau.. kali terakhir bayar kereta d AMBANK keningau, kali terakhir keluarkan duit d Bank, kali terakhir masukkan duit d CIMB.. banyak tul terakhir kalinya.. huhuhuh.. tadi pergi sekolah jap.. dah dapat E-ticket MAS untuk ahad ni.. confirm dah aku berangkat balik Kedah 30 November 2008 jam 330 petang.. bercampur baur betul perasaan aku saat ni... gembira nak berjumpa keluarga dan kawan2 di sana, dalam pada masa yang sama amat sedih nak tinggalkan ken hwa dan kawan2 di sini.. macam2 yang aku rasa.. may be sebab tu lah bad mood betul aku 2-3 hari ni.. seorang kawan baikku pun dah pernah tegur.. "muka kau.. busuknya.." nak ketawa mendengar kata2 tu tapi perasaan sedihku sekarang hanya dapatla digambarkan dengan kata-kata ini..

you will never come back to me..
and you can't do it..
please stop doing so,
you comfort me like this..

if i can't see you again..
really wanna forget,..
all about you that hold me..

whenever i wanna laugh, you make me cry..
u keep me doing even one thing as i want..
whenever i miss you,
i break down like this..

even though i try to forget you,
i cannot do it..

i didn't realize loving one is so hard like this

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!