Wednesday, November 26, 2008

Farewell lagi..




malam semalam berkumpul di rumah yengkey untuk farewell party untukku.. actually aku tidak sukakan majlis perpisahan.. itu akan buat aku tambah sedih dan sayu nak tinggalkan diaorang. tapi aku amat amatlah menghargai usaha diaorang.. dari buat karipap d rumah pingu sehinggalah adanya kek perpisahan..
terima kaseh yeng, jip,pingu dan ong..saya sanga
t terharu.. tapi my expectation is so high.. saya pikir akan ada lagi sahabat yang akan hadir tapi apa boleh buat.. saya tidak memaksa cuma saya rasa sangat sedih.. i'm not asking for present just a "present" there, gathering for the last time... sekurang2nya pun just tell me or show up for a few minutes and it's okay already..
aku memang sensitif kalo bab-bab yang berkaitan friendship ni.. biarla apa orang pikir tapi inila aku.. bila seseorang tu dah jadi kawan rapat, aku akan anggap macam keluarga sendiri.. adik, abang atau kakak.. memang say
angkan kawan2.. biarla orang cakap aku ni terlalu emosi atau apa tapi itu lebih baikkan dari menjadi hipokrit.. ?aku bukan manusia yang suka berpura2 tidak kisah padahal dalam hati memendam rasa dan dendam.. aku bukan pendendam. i will forgive but i wont forget.. tidak boleh lupa apa orang buat supaya kita tidak akan mengulangi atau mengalami pengalaman yang sama lagi.. biar jadi pengajaran dan ingatan sampai bila2..
memang rasa agak kecewa, agak sedih dan rasa sangat terkilan.. tapi saya harap kamurang faham perasaan saya
.. maaf untuk apa yang terjadi.. my dear yengkey, jipang, kokong and pingu.. thanx for what u have done.. sangat terharu dan appreciate your efforts.. terima kasih sahabatku.. gonna miss u guys so much..

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!