Friday, November 14, 2008

patah tumbuh hilang berganti..


lumrah alam, yang patah akan tumbuh dan lumrah kehidupan yang hilang pasti berganti.. Sm Ken Hwa dah mendapat guru baru.. bukan seorang, tapi 11 orang.. ramaikan?. cukuplah untuk cover aku, ashraq, ming lu, cikgu lee n wife, christine, velarian, lau dan may b juga henry..
semoga ken hwa akan lebih bersinar tanpa kami,. aku rasa sangat boring dan sunyi sekarang. semua housemateku dah jalan khamis lepas,. malam tu ada g makan jap di KFC.. terharu betul dengan adik-adikku..betul2 sayangkan diaorang.. safura, rem n rosnah.. thanx for everything.. min juga.. thanx for the pen drive..
sekarang ni menunggu ja ni surat untuk menguruskan kargo.. after that barula bleh pikirkan tiket bila nak balik kampung. barang d skul dah siap packing.. tunggu hantar borang serah tugas jelah.. huhuuh.. tapi barang kat umah maseh banyak berselerak lagi.. tadi pagi easy pun dah jalan balik trngganu.. huhuhu, sedih tul rasa,, ming lu pun dah jalan.. si jipang sama winn balik kampung.. ong ada tusyen.. apa lah aku mau buat ni.. ada gak cikgu baru 2 orang tapi diaorang ada orientasi.. rasa sangat boring.. uhhuhuhuh.. lagi duk seorang lagi rasa sunyi dan sedih..

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!