Friday, December 12, 2008

BEIJING OH BEIJING.. HATI OH HATI..


Tadi dapat email dari kokong... sekarang dia di beijing.. dari cara dia bercerita macam sangat menarik dan excited ja dia d sana.. jeles betul.. aku dah lama pasang angan2 nak main salji tapi dia duluan nampak salji...uwaaa.. nak main salji juga..
sekarang ni banyak betul benda nak pikir.. tahun depan dah 29tahun.. apa nak buat ni?.. kadang2 tertanya2 perancangan masa depanku yang sebenar.. sekarang ni banyak masalah yang timbul.. kadang rasa nak lari jauh,.. nak pergi menenangkan fikiran di mana2.. kalolah ada yang memahami.. kalolah semua masalah dapat diluahkan dan diceritakan kepada semua orang.. tapi adakalanya we need to face it alone.. kadang2 orang lain hanya mampu mendengar tapi tidak mampu menolong atau memahami sepenuhnya.. sebabnya, " berat mata memandang.. berat lagi bahuku yang memikul",.. hanya Tuhan yang tahu..
sesekali rasa na
k menangis puas2.. sesekali airmata jatuh tanpa sedar.. kesakitan dipendam di dalam.. tapi perlu sedar.. airmata bukan satu cara penyelesaian masalah.. namun kadang2 airmata juga penawar segala luka.. sekurang2nya puas hati dengan menangis.. jadi aku tidak malu menangis.. cuma kadang2 perlukan bahu seseorang untuk menangis.. tapi di mana orang tu?.. akupun tak tahu.. huhuhuhuh

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!