Thursday, December 4, 2008

Kekasih gelapku

MY PLANNING 4 TOMORROW:
+ kemas rumah
+ Keluar dengan aton ke Sg. Petani
+nak tengok cerita twilight sekali lagi
+ abiskan bacaan novel " Di Langit Cinta"
+blogging

ok, tu plan utk esok.. ntah jadi ke tak tak tau lagi.. sekarang nak tidor dah.. but before that ini lagu favorite aku.. kokong pun cakap kalo dia dengar lagu ni dia akan ingat kat aku.. hehehehe.. tu ari masa karaoke teringin dengar dia nyanyi lagu ni tapi lagu ni takder.. takper kokong, kalo kita jumpa lagi g karaoke ko mesti nyanyi lagu ni 4 me k.. so, this song i dedicated it for u, kokong.... Gud Nite,,..

Ku mencintai mu, lebih dari apapun
Meskipun tiada satu orang pun yang tahu
Ku mencintai mu, sedalam-dalam hati ku
Meskipun engkau hanya, kekasih ge~lap ku

Yakinlah bahwa engkau adalah cinta ku,
yang ku cari s’lama ini, dalam hidup ku
Dan hanya pada mu ku berikan sisa cinta ku,
yang panjang dalam hidup ku,
hidup ku…

Ku mencintai mu, sedalam-dalam hati ku
Meskipun kau hanya, kekasih ge~lap ku
kekasih ge~lap ku…

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!