Saturday, December 20, 2008

S.A.B.A.R

masuk hari ni kira2 dah seminggu lebih tak update blog..

sebab2nya:-

1st: Bapa aku sakit.. masuk hospital 5 hari.. hari2 berulang alik ke Hospital Baling.. Kencing manis dia tinggi betul 18.2,.. sebab tu kena tahan wad.. hari ke-5 baru bleh baik dan dia dah beransur baik.. alhamdulillah..

2nly: - line broadband dua tiga ari ni bukan lagi sangat lembab tapi tersangatla lembab.. nak check emai pun rasa terseksa sangat,.

3rdly: - sebab akupun tak tau apa nak tulis.. tak ada aktiviti yang menarik..duk rumah jer.. tak gi mana-mana pun.. kawan2 pun bz.. atun maseh keje pastu alwaz on call, eda pun keje n bz ngan family.. huhuhuhu, tu je 2 kawan aku kat sini.. macam mana ni?.... yang lain semuanya jauh... huhuhu..,

ari tu ada call SMK Tunku Putera.. surat transfer lum lagi sampai sana.. Sm ken Hwa dah terima surat tu.. so may b ari isnin ni aku gi SMKTP la.. lapor diri... ari tu borak dengan PK1 ja.. dia cakap mayb kena ajar maths form 4 dan IT.. huhuhu, aku nak ajar Science... Uwaaaa.., tapi dia cakap nanti dia tolong dapatkan subjek tu.. bergantung kepada kekosongan.. huhuhuhuhhu..

barang2 kargo akupun blum sampai.. susah ati tul.. sepatutnya ikut janji dengan pihak kargo 17hb patut dah sampai.. tadi call kargo, dia cakap barang2 this week sampai, kereta mayb 27hb baru sampai port Klang.. so may b, dalam 29 atau 30hb baru dapat.. hiiii. geram tul.. harap2 semuanya berjalan lancar..bersabarlah hati..kan SABAR ITU SEPARUH DARIPADA.....(kokong, sambung ayat ni kokong).....

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!