Friday, December 12, 2008

Selamat Bertunang dan Selamat Pengantin baru!




1st sekali ucapkan selamat pengantin baru untuk rakan sekerjaku di SM Ken Hwa..Muhaimin.. tahniah kerana esok( 13 Disember 2008) dia bakal menjadi Raja Sehari.. macam tak dapat pergi.. sori dikk.. apapun kak joe ucapkan selamat berbahagia dan kekal hingga ke akhir hayat..
2ndly.. nak ucapkan Selamat bertunang untuk ex-housemateku,.. Tahniah di atas pertunangan.. semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin.. Aminn.. nampaknya cuti tahun ni ramai yang ambik kesempatan berkahwin dan bertunang.. hehehehe,tadi jipang ada mesej.. dia pun tertanya2 bila la turn aku dan dia nak betunang .. ahahahaha.. aku cakap tahun depan.. kalo tak jadi tahun depan mayb 2010.. takpun 2011 atau 2012 dan so on.. so on.. hehehehehehe.. maksudnya setiap tahun planning bertunang, jadi tak jadi belakang kira.. hehehe, kitakan hanya merancang.. Tuhan yang menentukan.., ye tak???.. baru2 ni pun Charles dan Tete pun dah buat wedding ceremony.. .... sempat gak curi gambar kawen diaorang kat frenster tete,.. alamak, romantik pula si yau ni kan.. heheheheehehe.. ming Lu pun bakal buat ceremony jugak...tak lama lagi turn ashraq plak.. hehehehe,.. kokong?.. ko bila lagi?.. apapun, kepada yang berkahwin dan yang bertunang, kudoakan selamat semuanya... semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. Aminnn..

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!