Sunday, December 7, 2008

Great Wall



selamat hari raya AildilAdha kepada semua kawan2.. tahun ni memang sangat sederhana sambutan.. kuih pun takda.. cuma tadi jer mak aku duk sibuk buat ketupat.. nyam2.. aku tenguk ja sebab aku tak pandai buat.. hehehehehe... mcm tak semangat jer ni.. alahai, dahla adik dengan abang tak balik kampung tahun ni.. mcam tak rasa nak rayer jer ni... mujur raya haji ja, kalau raya puasa macam ni... huhuhuhhuhhu









esok kokong gi China.. bestnya,, mesti ko sedang bahagia dan gembira kan kokong.. akupun teringin nak g sana, time2 musim sejukla best kokong.. walaupun tak pernah gi China tapi aku pernah sampai ke "the great walls of Ken HWa.." heheheehe.. rindunya kat ken hwa,., rindu sangat,. huhuhu..

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!