Sunday, December 7, 2008

Wajah-wajah yang kurindu..



masuk ari ni genap seminggu aku tinggalkan sabah.. kejapnya masa berlalu namun rasa sedih dan pilu seolah-olah terasa baru semalam aku melihat lambaian diaorang di airport.. sentimental betul aku ni.. huhuhhuh, rasa sangat rindu dengan senyuman dan gelak ketawa mereka,.., really miss them,. agak2 diaorang rindukan aku tak? huhuhuhu


2 comments:

  1. huhuhu..selalu huhuhuhu...
    cuba ubah bah...hahahahahahahahahaha
    hari ini nak pergi hong kong-shenzhen
    mungkin 10/12 pergi beijing..
    sebenarnya i tak nak jalan-jalan, i nak stay di rumahnya fikir masa depan saya... tapi segala-galanya sudah rancang.. ikut saja..
    setiap orang ada masalahnya sendiri..mungkin masalah yang dihadapi adalah sama, tapi cara penyelesaian yang dipilih berbeza, kita dapat belajar sesuatu pengalaman daripada pilihan atau sesuatu perkara.. saya duduk di MC D di KKIA.. bayang masa kita berpisah.. hahaha... sweet memory.. i need to let you go.. because you are not belonging to SABAH... try to make your life more cheerful and wonderful.. i always pray for you..

    ReplyDelete
  2. huhuhu tu melambangkan kesedihan.. takkan sedih mau hahahahahahaha... i wont let u go.. ada ko tenguk citer TITANIC kah?.. hehehehehe,, masa tu hero mau mati pun tu heroin cakap " i will not let go".. means sejauh manapun berpisah tetap terasa terasa ada sebab "not let go",,. hehehehe. of course i will try to make my life more cheerful and wonderful as long as u still there for me.. i will imagine that u are there in my new staffroom.. i will ask u go out for lunch.. i will shout your name in staffroom and will talk to u,..only how it is going to happen is different.. i'll call u.. hehehehehe,..u must be in hong kong already kan?.. i wish u all the best and have fun.. please do remember me...

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!