Friday, January 30, 2009

What's Up?

hari ni jumaat.. apa aku nak buat..?.petang ni nak jumpa 2 orang kawan sejak kecik.. eda dan aton.. eda ajak g umah dia petang ni.. dia cuti seminggu dari KPLI.. ari isnin ni baru turun KL balik.. semalam adik ipar aku bagitau tayar keta aku sebelah dah botak.. alamak.. duit lagi.. nama jer baru dapat gaji, tapi banyak benda aku buat bulan ni.. kena simpan lagi sebab next month may b gaji stop sbulan.. tengokla... esok may b aku g kedai tayar..g alligment dan tukar tayar terus..

ahad ni dah sekolah.. huuhuhuh.. napa macam tak semangat je ni?.. kejap tol masa berlalu,. malas tul rasa.. macam baru jer minggu lepas aku g bukit ijau, g jumpa kokong.. huhuhuh.. kalola masa dapat diputar semula.. aku nak kembali ke tahun 2002.. masa mula2 posting dan umur baru 22 tahun.. banyak benda yang aku nak ubah dan rancang.. tak mau ada kesilapan langsung.. tapi mana boleh begitu.. masa yang pergi takkan kembali lagi.. i need to face the reality.. next year my age will start with number 3++... huhuhuhuh... rasanya banyak benda yang belum tercapai dalam umur 20-an ni.. takpala.. apa boleh buat.. tua mengejar kita.. lagipun, siapa tahu umur 30-an lebih menjanjikan pembaharuan dan kebahagian untukku,.. siapa tahukan..?

hmmm.. ahad ni may b dah dapat jadual.. so banyakla benda nak buat.. RPH,.. ABM semua nak kena prepare... blum lagi termasuk tugas2 lain... huhuhuhu.. hidupku akan kembali sibuk dengan kerja2 sekolah.. tapi sibuk2 tak sibuk aku ttp nak happy go lucky.. dan yang penting tringin nak download citer ni.. hihihihihih.. WHAT'S UP FOX?


Alternative Title: 여우야 뭐하니 / Hey Fox, What You Want To Do?
Genre:
Comedy, Romance
Film Date: September, 2006
Total Episodes: 16
Korea Casts:
Chun Jung Myung, Jo Yeon Woo , Kim Eun Joo , Ko Hyun Jung, Son Hyun Joo
Description:
The story is about a not-so-bright older girl of 33 years old with a heart of a 24-year-old called Go Byeong Hee, who works as a reporter in a third-rate magazine company and dreams with a "platonic love and relationship" with her friend's brother who is nine years younger than her. What she dreams of, is working for a company that she can be proud of and finding a man who can provide warm support when she needs it. In addition, she wants to go on a world tour in a camping car with her new love. Suddenly, she gets into an accident with her friend Seung Hye's brother, Park Chul Su. He is a 24-year-old male working as a mechanic at a car repair shop. Although Chul Su does not have much in life, he is filled with ambition and enjoys life by doing the things he loves, working as a mechanic and traveling. How many people actually find the love they dream of? Until they realize that true love is just around the corner, this couple continues to pursue this unique romantic relationship of "dating a friend's brother" and "dating my sister's friend".

p/s: hahahaha, marah marah gak, sedih sedih gak.. tapi kena gak cari benda untuk buat kita happy kan?

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!