Wednesday, January 21, 2009

Sukan SM Ken Hwa

Semalam ada YM dengan Charles.. dia bagitau dia ada tagged gambar-gambar masa hari sukan ken hwa 2009 di facebook.. huhuhu,.. rindunya.. walaupun tak berada kat sana, tapi apa yang berlaku d sana macam turut sama aku lalui.. semua aku tahu.. dan paling gembira bila BIRU juara lagi tahun ni.. hehehehe.. happy sama.. teringat lagi masa sukan last year aku sama2 easy, pura dan jessica berhempas pulas siapkan blue hypo untuk dijadikan maskot..( nanti aku upload gambar tu).. bila teringat balik rasa sangat happy.. very sweet memories..apalagi bila biru menang maskot terbaik tahun tu.. bestnya!.. dengar2 this year biru tak menang maskot.. takper.. yang penting johan! hehehehe...


i miss them so much!

not impressed with the CJ7 but the men beside it,.. Mr principal and Mr. Jeromie!

Cukup bersinar Mascod rumah kuning...bunga matahari..macam kostium untuk rancangan budak budak d astro ceria! ( dipinjam dari kata2 yau.. hehehehe)


pancaragam sekolah

i wonder when i can play this instrument?

Anyway,.. thanx to charles coz make me back to SM Ken Hwa.. i owe u with da pics.. thanx yau.. agaknya inilah yang dikatakan orang.. jauh d mata tapi dekat d hati...

2 comments:

  1. happynya foto sia dipilih jadi bahan blog Jojo...macam rasa i ni photographer untuk press pula...weeeeueeeit...kambangnya sia...Charles Ng

    ReplyDelete
  2. hehehehehe..ko mesti upload banyak2 gambar menarik d sana untuk sia.. tq yau!

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!