Thursday, February 12, 2009

Give me a break!

yes..! esok cuti...tapi yang tak berapa yesnya tu, hari sabtu plak kena kerja.. sekolah ganti..huhuh, penatnya.. dahla sekarang ni berat tul mata aku masa drive g sekolah.. dah la jam 7 kat sini masih gelap dan kena pasang lampu lagi.. kalo kat sabah memangla kalo jam 7pagi dah terang benderang.. hmm,.. rasa fobia la plak nak drive ni.. sekarang ni kan mcam2 kes kemalangan berlaku..
terbaru dengar cerita dari kokong pasal seorang sahabat d sabah yang baru2 ni accident.. alamak, trajis tul.. aku yang dengar pun terkejut.. apapun, aku harap dia tabah menghadapi semua dugaan yang berlaku...,, kalo aku di tempat diapun pasti aku trauma sangat2.. apa boleh buat, benda dah nak jadi.. akupun risau gak ari2 drive 1/2 jam ke sekolah... tapi bila pikirkan ada cikgu lain yang dari sg petani (hampir 1 jam drive) aku rasa bersyukur jugakla.. at least aku dekat sikit.. hmm, apapun, semoga dijauhkan dari semua perkara buruk..
macam minggu depan lebih sibuk rasanya sebab minggu depan ada hari sukan..mcm cepat jer masa berlalu,.. hmm.., napa rasa mcm nak rehat jer,,.. malas tul aku skrg.. hihihi..may b sebab takder orang yang bagi semangat kot..kokong.., marah saya sikit... hihihihih

2 comments:

  1. relax ko jojo..lama2 biasa lah tu..!kami sekarang pun buzy mau gila xpecially i sebagai guru data..lagi sibuk dengan kerja2 data2..nombor2..aduh ketara rasa otak letih o..pulang dari rumah ja,mau tidur pun pandai sakit kepala.

    ReplyDelete
  2. hihihih..ya lor.. lama2 nanti biasala.. tapi kadang2 rasa stress jugakan.. apapun have a happy day!

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!