Tuesday, February 3, 2009

My Chan..


ala..ntah napa ni ari wireless kat sekolah buat hal tul.. susah tul nak connect.. mujur ada gak local connection..; tapi banyak masalahla.. skit2 block..skit2 block.. benci tul.. hihihi.. nak download movie pun tak dapat..aku baru abis kelas ni.. jap g ada lagi dua masa.. hmm,.. ntahla.. rasa tak happy tul ngajar sini.. may b blum biasa kot..
apapun, hari ni adalah harijadi my chan.. chan yin ling.. happy besday.. semoga panjang umur dan dmurahkan rezeki.. miss u so much....rindu plak kat si chan ni..selalu meluah rasa sesama.. hihih.. kenangan di sarawak pun sangat best.. dan lucu juga..apapun chan, wish u all da best and dunt forget me.. take care..


Custom Birthday Card

2 comments:

  1. haha..
    masih ingat lagi apa berlaku antara JOJOE, Si CHAN CHAN, ONg dan MR LEE...
    memang lucu betul.. tangis-menangis.. macam budak-budak..
    JOJOE.. sorry apa yang buruk saya buat atas kau.... kita macam gaduh beberapa kali.. setiap kali i rasa i tidak patut melayan kau macam buruk.. haha.. kadang-kala kita bangkit lagi, ketawa sama diri sendiri... lucu betul..
    sebenarnya berlaku sesuatu baru dapat merapatkan persahabatan kita.. betulkah??
    take care..
    saya dan azalina serta beberapa guru menyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY untuk chan chan...
    i sudah catat kebanyakan tarikh birthday kawan-kawan.. i akan cuba ingatkan kawan-kawan supaya menyanyi lagu untuk siapa yang bestday hari itu..
    kenangan manis, right??

    ReplyDelete
  2. hihihii..itu kenangan manis untuk dikenang bah.. entahlah, bila pikir balik saya rasa rindu pula untuk kembali ke masa tu..walaupun sedih tapi kita sentiasa dekat dan bekerja juga dengan gembirakan?..tapi saya masih terkenangkan masa kita di miri.. ingatkah pasal chan chan.. hihihihihih.. lucu ooo.. sangat lucu..(ketawa)
    ya, ko mesti kasi ingat saya juga besday kawan2 yang lain supaya saya dapat wish d blog ni.. kecuali tu besday satu orang tu.. hahahahaha... tapi, sedih juga kerana ko tidak menyanyi hepi besday untuk saya ni tahun?...huhuhuhu

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!