Wednesday, February 4, 2009

orientasi?


pagi tadi datang skul ada surat panggilan untuk program orientasi guru baru sekolah.. terkejut gak aku.. aku ni masih consider guru baru ker?..bukan selalu orientasi untuk guru yang baru transfer je ker?

nak tak nak terpaksala aku attend program tu sabtu ni.. dari jam 8 sampaila jam 430 petang.. lamanya.. kat sekolah lagi tu.. ingat dapatla rehat ujung minggu ni 2 hari,.. rupanya sehari jelah.. huhuhuh.. dahla mata sedang sakit2 ni.. nak sakit mata gaknya..

tension pula rasa.. tapi tadi ada dengar2 juga 9 orang guru akan dipindahkan semula ke sekolah lain sebab terover limit dah pulak sekolah ni punya bilangan guru.. hmm.. malas nak pikir.. apa2 jelah..

jap g aku ada kelas lagi.. pastu petang ni jam 330 ada latihan umah sukan.. kena datang balikla.. apuu.. berat jugak komitmen aku kat sini.. dulu harap2 dapatla posting dekat2 umah ja.. kalo posting kuala ketil, drive 5 minit jer.. ini 30 minit baru sampai... apa boleh buat.. terpaksala terima.. tengokla macam mana., kalo terpaksa may b aku apply pindah lagi.. harap2 dapat tanjong puteri atau smkk 1.. harap2la...

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!