Tuesday, February 3, 2009

sayu.

sekarang dah jam 115.. jap g dah bleh balik.. ntahla.. rasa sayu tul ari ni.. mcm banyak yang nak dpikirkan.. tiba2 rasa sangat susah hati,,..
tapi dalam sayu2 ni ada gak berita yang menggembirakan aku dengar.. tadi dapat sms dari yati.. dia dah lahirkan baby boy.. yati ni ex-student aku masa 2004 dulu.. dia pun pernah jadi guru ganti jap kat SMKH.. apapun, tahniah untuk yati.. rindu tul nak jumpa kawan2 kat sana...


Cute Myspace Generators

2 comments:

  1. ooiiiii...
    terima kasih sebab pergi jemput saya..
    makan sama-sama.. lain kali i sampai sana... kita pergi makan sama-sama..ok??
    hidup semakin sibuk.. walaupun kadang-kala teringin nak tengok bayang-bayang jojoe, our big brother, MR LEE, ARA,Henry, masih rindu FUNG .. tapi teringat kamu semua orang sudah pindah, tak akan wujud lagi di SM KEN HWA... memang rasa ada sesuatu tak selesa.. tapi.. apa boleh buat? semua ini tak akan berlaku lagi..
    doa semua kawan sihat dan enjoy their lives there.. ITU SAYA AKAN SELALU BUAT..
    friendship forever..
    i love you all guys..

    ReplyDelete
  2. hihihi.. ya lor.. saya pun sangat rindu kamurang sana.. oii kokong,.. baru ja sia teringat ko oo.. sia pikir ko hilangkan alamat blog sia lagi.. hahahaha.. tu hari rasa sangat sedih tinggalkan ko di sungai petani.. huhuhuhu.. sini pun saya rasa sunyi walaupun ada kawan baru.. masih rindukan semua dan suasana d ken hwa...rindu ko juga.. macam mau jerit dalam bilik guru panggil ko.. ONGGGGG!

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!