Friday, March 13, 2009

Happy holiday!

glitter graphics


Hari ni dah start cuti pertengahan semester yang pertama selama seminggu.. apa aku nak buat erk?.. kalo masih d sabah mesti dah plan dengan housemate nak g jalan2.. hihihi.. teringin nak g sekali lagi ke Kudat.. pergi simpang mengayau.. cantik sangat tempat tu.. kali terakhir aku pergi situ masa tahun 2006 dengan linai dan ina.. agaknya sekarang mesti lagi cantik kan?.. huhuhuhu.. tak per at least aku dah pernah menjejakkan kaki kat situ.. ada rezeki mungkin pergi lagi.. hiiihihih..

;
;
;
;
sekarang ni aku baru jer sudah menidurkan anak saudara aku yang dah pandai berjalan.. hihihih.. ibu dia dengan mak aku dah lama g shopping tak balik2 lagi.. ewah2 seronoknya diaorang berjalan tinggalkan anak kat aku.. huhuhu.jadi nanny ler sekejap... tak aper,.. esok turn aku plak kuar SP.. g jumpa kawan lama yang dah 3 tahun tak jumpa.. hihihih..
lepas esok ada lagi 7hari.. nak buat apa yerk?..ahah.. aku bleh tenguk VCD dan DVd Korea atau recycle balik baca novel2 aku yang melambak2 tu.. hihihih...inila koleksi DVD dan novel2 aku.. ini baru sikit.. ada lagi kat belakang tu.. hihihi..
;
;
;
;

apa bleh buat... kalo boring sangat terpaksa aku berkebun kat depan rumah tu.. mak aku dah bising2 suruh tanam pokok bunga.. haii... cuti2 ni jadi pekebunla aku.. apapun.. hepi holiday to all!!!

4 comments:

  1. hapi holiday to u Jo....
    u dah cuti, i masih kerja lagi la......

    ReplyDelete
  2. banyak juga kau beli..
    happy holiday..

    ReplyDelete
  3. happy holiday to u 2 ming lu,,, yakan JB blum cuti..apapun jaga diri ah and baby juga..hihihih.take care n miss u ming lu,,..

    ReplyDelete
  4. alo kokong... mestila banyak.. hobi saya kan membaca..dan tenguk korean drama.. hihihi.. apapun hepi holiday to u too kokong.. take care..

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!