Tuesday, April 14, 2009

Memori Tercipta lagi...

aku pernah buat klip video guna lagu ni.. semalam ada surf cari lagu ni guna youtube.. terjumpa la lagu ni yang dinyanyikan live oleh penyanyi asalnya Shila masa pertandingan i in a million dulu.. sedap lagu ni dan penyanyi dia pun mempunyai suara yang very nice.. dan lagu ni pun banyak kenangan untuk aku.. especially time lirik ni..
"di sini jua memori tercipta... walau seketika terjalin kasih kita..
mungkin di sini kitakan terpisah.. kenangan bersama tiada ku lupa.."

hmmm... memang seketika pertemuan tu.. belum sempat bermula semuanya dah berakhir.. tapi tetap menjadi memori yang tercipta untuk aku..


Bergetar jiwa dipersada bercahaya
Pertemuan harapan pertama kalinya
Bergetar jiwa menghadapi mimpi-mimpi
Sukar dipercaya pintunya terbuka
Di sini jua memori tercipta Walau seketika terjalin kasih kita
Mungkin disini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada kulupa Mengalun suara sesuri bisikan hati
Seiringan mencari haluan berseni
Bergetar jiwa menghadapi mimpi-mimpiT
ada pon terduga pintunya terbuka
Di sini jua memori tercipta Walau seketika terjalin kasih kita
Mungkin di sini kita kan terpisah Kenangan bersama tiada ku lupa
Yang terpahit jua termanis Semuanya bagiku terindah
Kuingati buat selama-lamanya Di sini jua memori tercipta
Walau seketika terjalin kasih kita Mungkin disini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada kulupa Mungkin disini kita kan terpisah
Kenangan bersama (3x) Mungkin disini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada kulupa


p/s: yang indah itu memang hanya untuk sementara...

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!