Sunday, June 14, 2009

I'm back..

alala.. soriler kawan2 sebab terpaksa private kan page nih..bukannya apa...baru2 ni ada komen yg xbest ler dari org luar...sebab tu terpaksa private kan..ekceli, page ni masih bertahan pun sebab adanya korang je, kalo xrasanyer dah lama burn kot...hihih..apapun,jgn risau pasni aku akan mula aktif balik kat sini...so, yg aku allow jer dapat masuk bc blog ni...hmm...


Apa aku buat masa cuti erk??.ntah..mcm depan komputer jer nih..adeii... bestnyer su dah jadi pengantin baru..bestnyer kokong g China lagi..bestnyer kakak dah dapat baby boy..ahaa, baru tadi si win mesej bagitau sherley dah bersalin anak lelaki..wahh,.bestnyer..mesti kiut tu..kejap jer masa berlalu..cam xcaya jer... adeiii... apa plak pas ni erk..bila kokong nk kawin ni.?..hihihihih... apapun rindu korang semua....

2 comments:

  1. siapa lagi.. sudah ko jawab tu..si PALUI la..hampeh tol tu orang ..sudah membaca diam2 saja..baca betol komennya..ayat tidak ngam la itula..naaa, sekarang sudah sia kasi private..hehehe,padan muka tu org tidak dapat menengok isi kandungan sini lagi..just kitak2 ja..hahahaha.....

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!