Wednesday, August 26, 2009

PTk dan SimCard

arghh,,,tensionnyer..esok ada exam PTK jam 9 pagi..tapi apapun aku tak sempat prepare,,namanya ada buku tapi apapun tak sempat baca..tadi ada juga baca tapi tetiba simcard aku lak buat hal.. tetiba jer keluar sign "INVALID SIM".Apa kes..??petang tadi jer duk borak2 ngan aton dan sms ehem2...tetapi tiba2 lak buat hal neh..bila call CELCOM dia ckp sim problem..kena bawa pergi celcom centre dan tukar sim baru..apuu.... memang wajib buat..dalam tu ada lagi RM4o lebih kredit..tak g ambik memang rugi la..huhu.

masalahnya, number tu adik lelaki aku yg daftar..so dia la yg kena g ambik..masalah lagi satu, sabtu neh baru dia cuti dan bleh p sg petani urus bil..so, nak tak nak kena tunggu sabtu baru dapat guna semula number lama..so sekrang neh aku guna number baru sehinggala adik aku dapatkan semula sim lama sabtu neh,..pada kawan2, kalo call tak dapat tu harap maklumla erkk... memang tak dapat contact aku buat masa sekarang....huhuhuh..ingat bila dapat sim lama aku akan transfer credit ke number baru dan akan guna number baru..apapun, kalo jadi aku akan maklumkan number baru pada kawan2 semua..

oh ya, berbalik pasal PTK, masuk neh dalam 4kali ambik
..umum punya dah lepas, khusus yg belum dapat iV lagi..balik2 III...dah boring dah aku ambik...harap2 kali ke empat neh bleh dapat IV..ngehngehngeh...tensionla macam neh... huhuhuh..pada kawan2 yg turut ambik, good Luck!!!

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!