Tuesday, September 8, 2009

down..


hari ni adalah hari down sedunia bagi aku..adeii..banyak betol benda yg merosakkan mood aku hari ni termasuklah bila aku terpaksa mem'pembaris'kan pelajar
aku sampai merah tangan diaorang
..semuanya sebab malas buat kerja sekolah..bulan posa pun banyak cakap..keje sembang ja..


tension sangat aku rasa ari ni..rasa bersalah pun ada..yelah..bulan2 puasa antam anak orang..huhuh..aku tengok pun aku tau sakit [walaupun kesemua yg aku bedal tu lelaki]..adeiii..apa nk jadi.....nk release tension punya pasal ari ni seharian aku lepak kt fb main game..huhuhuh..puas hati aku...


sekarang ni rasa nk bercuti ja..tambah2 dekat nk raya ni..kan best kalo dapat g shopping...

nk g holiday gak..tapi pas raya la...cuti sekolah nantiler...huhuhuh..

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!