Sunday, November 22, 2009

berokband..ooo..berokband...

rasa mcm nak cut off line la...almost 1 year tapi masih lagi lembab sangat line berokband neh....every month i paid out almost RM100...but still the line sangat teruk..lembap mengalahkan kura2...dah mcm siput sedut dah... nak bleh tulis satu blog pun ambik masa berjam2... adeiiii..dah mcm2 cadangan aku dapat dari kawan2...tukar g stremyx lar,tukar pakai w1max lar... semua tu tak bleh... kat kg neh dah tak bleh masuk line telefon..yelah..balik2 kabel kena curik..nak guna wimax plak line sini blum ON...silap2 lagi teruk dari berokband neh... huhuhuhuh... rasa dah malas nak guna...tapi sekarang plak cuti sekolah..no more wireless... need to use this thing..aduiiii... xberbaloi2 sangat2...

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!