Friday, November 20, 2009

dari jendela hospital..



hari pertama cuti sekolah..aku mulakan hari ni dengan menjemput mak dari hospital wal pagi tadi...mak cakap ayah dah ok sikit..cuma malam semalam dia demam teruk dan sakit mcm selalu...darah tinggi dan kencing manis dah ok..cuma doktor cakap dia ada masalah buah pinggang pulak...ubat dah tak boleh dimakan, mesti disuntik..kalo tak dia akan muntah teruk macam malam tu..

petang on da way ke hospital hujan lebat sangat... masa melawat aku dan mak sekali lagi ke hospital melawat ayah..hari ni dia dah boleh duduk dan tersenyum melihat kami...dia dah nampak sehat...harap2 dua tiga hari nanti dia dah boleh balik umah.... malam ni mak masih setia menemani dia di sana... aku baru ja call dia tadi...mak cakap ayah demam balik..hmmm... aku berdoa lagi...Moga ayah cepat sembuh..

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!