Sunday, November 15, 2009

Impianku...


Blog ni aku pernah tulis kat netlog.. saja aku paste sini..nak ingatkan diri sendiri,....

Baru2 ni aku ada menerima kiriman email dari seorang kawan yg mengatakan, CINTA ITU UMPAMA MENUNGGU BAS... hihi. :).Ekceli kan, dia perli aku... dia cakap aku ni pemilih sangat atau dalam erti kata lain cerewet ler.. Mana ada.. :).Kadang2 pengalaman mengajar kita berhati2 mencari sesuatu yg pasti untuk diri sendiri..aku tidak mahu tersalah pilih.. Kelak sendiri yg sedih.. :)

Memang semua orang tu punya kelemahan.. tapi nak cari jodoh yg baik bukan mcm cari ikan kat pasar.,..nak cari ikan pun kena pilih tau..kot satg tersalah pilih, :)kucim [ ejaan untuk kucing, Acik yg ajar],.. pun xder selera..... adeiihh, susahnyer nk fahamkan orang.. asal umur dah lanjut skit mulala orang nk bertanya "bila lagi"?..hmm.. :) kdg2 tu aku buat2 xfaham...aku tanya balik.."bila aper?"..hihihi. :).. apapun,aku masih bawah umur..ala..yg penting bawah umur 30..hihih. :).[ mesti ramai yg makan hati ni]..

apapun, siapa yg tak nak be
rkeluarga mcm orang lain..tambah2 bila nengok kawan2 dah ada anak.. :) Tipuler kalo ada yg cakap tak nk ada suami dan anak yg baik...Cuma soal jodoh ni susah nk cakap..Semua tu di tangan Tuhan..Nanti ada yg akan cakap, manusia tak boleh menunggu jodoh tu datang, kena usaha... yer.. :). aku faham tu.. apapun, Kalo ada..adalah..kalo tak ada apa boleh buat... yang penting mana ada aku cerewet...Semua Wanita ada impian ni............. :)

;
;

;
;
;



detik bahagia... :)

;
;
;
;

ada rumah dan kediaman sendiri yang cantik dan selesa
;
;
;
;
;


anak dan suami yang baik,rajin menolong dan cute..cam aku.. :)
;
;
dan
;
;


keluarga yg sangat bahagia.... :)


p/s:semoga impian kan jadi kenyataan...

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!