Sunday, November 29, 2009

New Moon

Release Date: 26 November 2009
Language: English
Running Time: 2 hours 10 minutes
Director: Chris Weitz
Cast: Kristen Stewart, Robert Pattinson.

Synopsis: After Bella recovers from the vampire attack that almost takes her life, she looks to celebrate her birthday with Edward and his family. However, a minor accident during the festivities results in Bella's blood being shed, a sight that proves too intense for the Cullens, who decide to leave the town of Forks in Washington, for Bella and Edward's sake. Initially heartbroken, Bella finds a form of comfort in reckless living, as well as an even closer friendship with Jacob Black. Danger in different forms awaits.


kemarin 28November 2009 (sabtu) aku dan aton ada p tengok sequel citer TWILIGHT,.. best jugak...cuma sebab aku dah bc novel tu so aku dah taula jalan citernya...memang menarik,,sebab apa yang aku bayangkan masa membca tu semua tu dapat aku tengok dalam filem neh...huhuh..jacob dah makin ensem lak...edward plak pucat jer...watak dia pun tak banyak dalam citer ni..banyak kisah bella dan jacob...family collin pun cuma muncul part awal dan akhir ja..apapun, kalo dah minat tu kalo org ckp tak best pun bagi aku tetap bestla..tak sabar nak beli dvd dia plak..huhuhu..thanx ton sebab blanja..hehehehehe....len kali my turn...

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!