Sunday, November 29, 2009

Salam Aidiladha


salam aidiladha untuk semua.Maaf zahir batin.....lambat nak ucap tahun neh... banyak benda yang jadi..dan yg paling teruk sebab line berokband yg semakin menjadi2 tahap keberukannya..benci betol arr..ari tu dah bincang ngan aton yg stay kat alor star..mayb nak jual 'berok' ni kat dia..mayb line sana ebih clear untuk berok neh bergayut dan laju...aku pun tak faham..dalam tv beria2 promosi...konon sangat berbaloi2...tapi berbaloi apa kalo dah tahu server tak laju tapi tak cuba nak upgrade,makin teruk adala...bukan setakat line tenet...line telefon pun makin hari makin teruk...akupun tak faham...memang tak faham2....

ishk2...raya neh..tak baik marah2 yer..apapun.... raya baru2 ni 27nov aku ada g beraya umah aton...dia ada buat makaroni bakar..special request dari aku..nyam2... thanx tu ada and family...rendang tok yang mak dia buat pun best cicah ngan lemang..hehehehe.... best..best... jarang aku g p beraya kat umah org neh...apapun..esoknya aku ngan dia plan gi tengok wayang..dia blanja..hehehehe...nanti aku post entry baru pasal kisah tengok wayang tu..takleh post sekali ngan entry neh ...satg berokband buat hal,penat2 ja aku tulis...langsung tak berbaloi2 kalo entry ni tetiba takleh publish...huhuhuhhuhuh...tidak!!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!