Thursday, January 21, 2010

Latihan bermula..

Hari rabu baru2 ni bermula sudah latihan merentas desa untuk rumah sukan aku rumah laksamana (M.E.R.A.H).. heheh... kali ni aku jadi Penolong Ketua rumah sukan..wah ..dah nak masuk 8tahun jadi cikgu, ni 1st time aku jadi orang atasan neh.. huhuh.. mula2 tu gabra gak..tak tahu nak buat apa..ye lah, selama ni duk jadi org bawahan..semua tunggu ketua arah..sekarang sendiri tanggung..huhuh..sekolah aku ada 2 sesi..ketua rumah sekolah petang..so untuk sesi pagi akula yg kena take over..

alhamdulillah..latihan pertama kali kami berjalan lancar,.track agak mencabar.. sunyi dan berbukit.. untuk perempuan track sejauh 4.9km..lelaki lak 7.1km...jauh tu...cuma untuk latihan semua ikut track perempuan.. tengok gelagat bebudak yg merentas desa ni buat aku senyum sendiri..yelah, aku ronda naik keta jaga check point..diaorang lak termengah2 berlari... ingat2 balik zaman sekolah muda2 dulu..akupun mcm tu..termengah2 ngan cik puan eda ngn cik ada kat belakang...hehehe..sekarang tidak lagi..it's pay back time... huhuhuh.. sekarang baru aku rasa apa perasaan cikgu-cikgu aku dulu...hikhikhikhik....
Apapun, harap2 rumah aku dapat mata yg banyak untuk kejohanan 6hb Februari nanti...Amin...

track yang sunyi.... depan balai polis baru yg blum berpenghuni..huhuhuh..creepy..

lari jgn tak lari ---> sibuk bagi kehadiran...takot kena cakap ponteng kokum..hehehehe


No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!