Tuesday, January 12, 2010

LOVE's drugs

Tadi ada terjumpa satu benda yang kreatif ne.h dalam sebuah lama web neh.. mcm best gak nak cuba..tapi nak bagi sapa eh??hehehehehe.. sapa2 yang rajin tu leh la cuba...


lovedrugs-01

Little panda buat benda ni untuk my-ex as our 101 days anniversary. Rasa macam kiut lepas tengok cerita Korea ‘A Millionaire First’s Love’
Apa yang diperlukan hanyalah 101 alasan kenapa awak sayangkan dia. Jenuh juga fikir tapi sebab sayangkan..idea pun flows in macam air terjun.

Macam mana nak buat??

1. Taip 101 alasan dalam Words
2. Print out dalam 5 helai kertas yang berbeza warna (ikut suka, kalau nak lebih pun boleh)
3. Beli softgel capsules (50pcs dlm RM2.50) dekat mana-mana farmasi
4. Gunting alasan-alasan tu lepas tu gulung comel-comel
5. Masukkan dalam capsules
6. Cari botol kaca (botol mayonis paling okey)
7. Design cover luar (rujuk botol ubat)
8. Tampal cover depan botol kaca tu
9. Masukkan semua capsules tadi

Siap!

lovedrugs-02

Simple je cuma kena rajin. Goodluck and selamat mencuba!

Nota kaki: Kalau nak buat ribu-ribu alasan pun boleh..cuma rajin ke? Hehe

4 comments:

  1. hehehe..blu ..tapi mcm nak cuba buat..ngeh..ngeh..ngeh..

    ReplyDelete
  2. betul3x..stail ipin..hehehehe..kalo aku dapat siapkan sebotol for sure kena publish sini punya..hehehehhe

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!