Thursday, January 14, 2010

My New Window..



New Year.. New day..new window..aduiii... kena format laptop..dah nazak sgt dah..kena attack dengan 91 ekor virus dan 1 ekor Trojan..hampeh tul.. sebab tak instal new antivirus trus kena attack bertubi2..last aku terpaksa antar kedai..huhuhuh.. melayang duit aku...aduiii..

apapun rasanya lepas format ni rasa mcm dapat lappy baru plak..heheheh... semangat neh... harap2 pasni tak berulang lagi...huhuhuh...kalo antivirus dah nak due tu cepat2la install the latest one... huhuhuh.... kalo tak sendiri tanggung daaaa.....

4 comments:

  1. habis tu gambar gambar kita hilang ka? apa anti virus yang best? mcm ko detect tu virus o?

    ReplyDelete
  2. tidak ilangla jip..tu gambar semua sia simpan dalam CD dan external hardisk..hehehe..bijak kan???..seb baik ada back up...huhuhuh... sekarang sia guna Kapersky 2010... cubala..huhuhuh

    ReplyDelete
  3. besh x gune windows 7?
    teringin lak nak gune...hehe

    ReplyDelete
  4. best kak...dah laju dah anisnyer internet...kali ni dah betul2 broadband..dah xmcm dulu, berokband...hehehehe

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!