Sunday, January 31, 2010

New Week!

hari pertama sekolah minggu ni bermula dengan perhimpunan cam biasa.. cuma hari ni spesel skit sebab ada ceramah dari PDRM..biasala kerkait dengan pelajar gak..sal masalah sosial yg banyak berlaku.. paling ngeri kisah mat-mat rempit yg terdiri daripada pelajar yang menemui ajal di jalan raya... betul cakap chief inspektor tu, jalan raya bukan tempat yang selamat... 4 org mati dibunuh tapi 49 org mati tbunuh di jalan raya kesan daripada kesalahan diri sendiri... aku pun kadang2 naik takut juga nk drive jauh2.. huhuhu...

Ceramah abis kul 9 pagi dan kelas berjalan seperti biasa... cuma mood mengajar masih dalam pemanasan..hehehe..enjin lum panass..hihihi

2 comments:

  1. bdk2 skg..x pk panjang..betul x cikgu?

    ReplyDelete
  2. betol3... dah cakap denda merempit tak kurang rm5k pun masih lagi diaorang senyum...dah bagitau merempit sampai kena lenyek lori jadi papan lapis pun maseh depa sengih..adeeiiiii....

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!