Monday, January 4, 2010

New Year Wish!


http://thestartingfive.files.wordpress.com/2008/01/new-year-fireworks-hk.jpg

Salam Tahun Baru..rasanya tak terlewat sangat kot aku ucap selamat tahun baru kepada semua kenalan..hhuhuhu..memang susah sangat rasa nak online sekarang...dengan line yang ntah apa2 ni..sekolah pun dah mula buka balik...masih dalam mood bercuti..apapun, life goes on... kena teruskan jugak walau apapun jadi...pejam celik pejam celik rupanya dah setahun aku bertugas kat sini..meninggalkan sekolah lamaku nun di sana... ramai jugak dah pindah dari sana.. mcm mana agaknya yengkey?jipang?chan?easy di sekolah baru..uhuhuhuh..mesti cam aku mula2 jejak kaki kat sini jugak..rasa kehilangan dan teruja jugak nak mulakan hidup baru...tak terkecuali jugak dengan kawan2 ku yang baru posting..eda d SMK Kuala Pegang..cuma su ja aku tak sure dia dapat posting kat man...(sori su tak attend majlis ari tu)..ada masalah skit..huhuhuh

apapun sempena tahun baru ni banyak gak azam aku..tapi ekceli itu pun azam dari tahun2 sebelum ni yang tak pernah tercapai..huhuhuh..bilala nak tercapai erk..pandai buat azam tapi tak pandai jadikan kenyataan..huhuhuh.
happy_new_year
oh ya, tahun ni aku jadi guru kelas lagi..ikut kelas lama aku..ok jugak..aku memang sayang budak2 tu..cuma depa jer tak tau aku sayang..huhuhuh... apapu, this year is going to be tough.. my SPM product will be released...wish me Luck!!..

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!