Friday, January 15, 2010

wowwwww....

apa yg WOW???..hehehe...xsangkanya...ada jugak hikmah di sebalik serangan virus kat my lappy...bila dah format tukar ke Window 7 berokband aku dah laju mcm broadband..cam tak percaya ja aku membazir 1 year untuk sampai ke tahap ni...ruginya..kalo aku tau awal2 lagi aku g format lappy ni..tak payah tunggu virus usya baru nak format..huhuhuh

apapun bila dah line clear ni dapatla aku skodeng balik laman sosial lama aku..apa lg NETLOG la..rupanya banyak benda dah jadi..pasal kepercayaan, persahabatan dan penipuan dalam hidup..alam maya memang susah dijangka... susah dipercayai..malas nak komen pjg2..apapun, kesimpulannya memang dunia ini..penuh kepuran..oppss..kepuraan..huhuhuhu

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!