Sunday, February 14, 2010

fun time!!


semalam aku dan adik2 aku mengisi masa dengan mengunjungi fun fair.. masa kami sampai tu takderla ramai orang sangat.kiranya ada jugak aktiviti aku yg berfaedah disusun sempena cuti perayaan Tahun baru Cina neh...hehehe... apapun, memang best walaupun funfair tu takderla Grand sangat tapi kira ok ler dari takder..hehehe.. sempat gak aku masuk umah antu..tapi mata pejam jer..celik2 dah kuar rupanya dari umah antu..ceh.. rugi 1 token (2 ringgit tuuu...)..


kami balik pun dengan senyuman..



sebab adik aku dapat hadiah mainan untuk anak dia...
sikit punya bangga adik aku dapat kotak mainan besar bila menang lepas main game yang dsediakan.akupun ada main gak....aku dapat apa??dapat dam ular jer..ceh....


2 comments:

  1. HAHAH,,,..syukur alhamdulillah... suh adik sepupu pegang dam ular tu.. anis nak pegang kotak mainan besar ja..hehehe

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!