Thursday, February 11, 2010

Godaan

Cuti sekolah selama seminggu secara rasminya bermula selepas loceng terakhir berbunyi tadi..hehehe... teruja lak rasa nak cuti..mcm aku plak nak sambut CNY... hehehe..xsabar nak buat aktiviti masa cuti ni..paling syok tadi ada plan nak g berkelah ngn students..tak taula jadi ke tak.. huhuuh.. tak sabar gak nak kuar window shopping..hehehe... apapun..dah nekad ni... takkan jamah benda2 ni kalo kuar g shopping..harap2 dapat tahan godaan neh..huhuhuh....

PIZZA

Huhuhu..favorite neh..tapi bahaya... 1 keping dah 500kalori.. ayakkk... tak tahan,,. kalo 2 keping mahunya 1000kalori,,tu blum lagik masuk side dish dia....huhuh...

KFC (idamanku selalu)...


Huhuhu...leh dikatakan setiap kali kuar mesti aku akan singgah kat sini.. memang best..tapi...kalori bleh tahan..kalo nak yg paling rendah kalori pun paha ayam jer..tu pun 156 kalori..huhuh
.. and No tolerance for french fries! ..

MC'D


ayakkk... napala banyak sangat restoran makanan segera dalam dunia ni... huhuhu.. kalo g MCD mesti burger ni yg aku cari...tambah2 sekarang dah ada double prosperity burger... tengok gambar pun dah kecur air liur...blum lagi terbau wanginya..huhuhuh... cobaaannnnn....

2 comments:

  1. sepanjang cuti CNY nie..asek makan je keje akak...malam2 makan yg heavy2 lak tu...huhu

    ReplyDelete
  2. alala...bestnya..anis betul control makan ni..malam lepas jam 8 memang dah stop makan... huhuhuh.. yg godaan2 tersenarai tu semua dah tak sentuh langsung seminggu cuti neh..huhu

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!