Sunday, February 21, 2010

Sick!



ekcelikan...banyak benda nak citer.. tapi since Rabu aku memang tak sihat badan.. demam2 dan selesema.. cuti dah jadi xbest... dan tadi hari pertama sekolah aku tak pegi.. penat2 aku spent time prepared untuk speech ari ni (akukan guru bertugas minggu ni) tapi tak dapat pergi sekolah disebabkan rasa demam dan pening pagi tadi..

kemarin masa p kenduri umah saudara kat kg pun rasa tak selesa sgt..dengan ramai org,badan panas, cuaca pun panas..aduii... memang kemarau teruk ni..

* adikku bersama pengantin..aku?hehehe...xminat bergambar sekarang...

pagi tadi dah pergi ambik ubat dan mc.. dah ok skit sekarang..alhamdulillah..harap esok dah dapat p skul..miss my students... :-)

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!