Monday, February 1, 2010

What i want?

Bila cakap pasal apa yg aku mahu banyak sgt yg terlintas di kepala aku ni..apa yg mahu...?? huhuhu... for now aku nak sangat tukar phone sekarang...tak suka sgt guna SE neh..yg aku perasan cepat tol bateri dia abis... kan best kalo dapat blackberry neh..huhuh...jgn marah cik ada... ko pun minat kan phone neh..hehehehe...

Yang ke-2, aku nak sangat kurangkan berat badan neh...dah banyak kali gak duk berdiet..tapi baru 2 hari mesti mood berdiet aku dah kurang..hehehe..hangat2 taik ayam tol..kena ada spesel trainer nih..tak pun masuk "THE BIGGEST LOSER ASIA"..hahaha.. apapun, cute kena tetap maintain... huhuhu...

Yang ke-3, huhu.. nak yg kat bawah neh...hehehe... bila ler sampai masa dapat ni kan?? hehehe.. (tersenyum malu2) heheheh...cam miangla plak.... kikikikikikiki

Yang seterusnya len kali aku sambung..sekarang ni aku nak print senarai nama budak kelas aku.. kerja wehh..kerja..hehehe

2 comments:

  1. blackbery tu mmg besh...bley wat memacm dgn dia...nk beli xde duwet..ehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe..betul tu kak... anis pun pokai..heheh..kalola dapat kan best..takder sesapa nak hadiah ker..huhuhuhu

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!