Monday, March 22, 2010

Errrr..what's up??

hari ni hari ke-2 back to school.. kemarin kira sunday blues jugak..liat tul nak bangun pergi sekolah..hehehe.. kena pegi kem motivasi gamaknya aku neh..ekceli bukan malas kerja..seyes..kalo dah masuk kelas mesti semangat ngajar, semangat marah,jerit2 kat anak murid aku.. takcaya tanyala diaorang..

masalahnya nak drive tu..huhuhuh... walaupun 1/2 jam rasa cuak dan malas giler..sementara nak sampai sekolah ntah berapa kali aku tekan lagu peberet aku kat MP3 player..rasanya lama2 mahu tercabut player mp3 aku..hehehe.. ekceli takderla teruk sgt drive pepagi neh..cuma kadang2 bila berdepan dengan driver yg kureng sabar atau terlebih sabar neh yg susah... yelah, pagi2 drive sambil isap rokok..come on la brader,.org nak p keje,bukan nak p makan angin..tahula awak baru balik antar anak ke sekolah.. huh,.. me
mang bengang gak jumpa driver cam gini...

apapun, kemarin cuaca berkabus..best sgt pemandangan waktu pagi tu..



tambah2 masa perhimpunan mingguan..pehh...


cuci mata abis tengok view kat depan... udara pun segar..teringat kenangan masa kat sabah dulu...masa g kundasang... sejukkkkk...Hari ni plak takda kabus cuma keta aku lak buat hal....uwaaa... geram tol pagi tadi tak dapat start..last2 terpaksa pinjam keta adik laki aku..mujur ada adik mithali cam tu... hehehehe... kalo tak maybe aku naik ni p sekolah...
The image “http://www.postsmile.net/img/34/3487.gif” cannot be displayed, because it contains errors. hehehehe.. call umah nak mintak ayah aku panggil mekanik sekali ayah aku ckp keta dah leh start..wayar bateri longgar..hampeh dot com dot my betol...<<

2 comments:

  1. hihihihi.... itu la ciri ciri orang pompuan sejati.... keta tu selagi masih boleh start, boleh bergerak, boleh jalan, belasaaaaaaaaaaaaaaaaah jer... baru tak leh start sikit dah gelabah..... adik jugak yang jadi mangsa.... kui kui kui..... jangan mareeee....:)

    ReplyDelete
  2. ala..bukan gelabah suka2 abg biin.. masalahnya masa tu tak sesuai..kalo sekolah dekat umah mayb takder la gelabah sgt.masalahnnya dah lewat dan 1/2 jam travel p sekolah..takper... idup ni kena ada banyak plan... plan A ada masalah kena guna plan B..hehehe

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!