Friday, March 12, 2010

Stranger..

2-3 hari ni rasa tak selesa sangat.. .. rasa nak private kan page ni... dulu dah penah private kan sekali..tapi bila kawan2 susah nak enter blog ni, aku public kan semula,.Sekarang ni, rasa tak selesa kembali menghantui.. aku tak kisah siapa pun yg baca page ni asalkan bukan seorang manusia ni... betul2 tak suka dia tahu life aku..cukupla sekali tertipu.,.. aku dah taknak campur dengan orang mcm tu...buat menyakitkan hati ja ingat balik..bukan bermaksud aku berdendam..memang tak salah memaafkan.."SEDANGKAN NABI MAAFKAN UMAT" .. itu memang benar... tapi bila aku ingatkan kembali semua pembohongannya, membuatkan aku rasa aku adalah antara manusia yg paling bodoh mempercayai manusia itu... Cukupla...kalo dia baca entry ni, aku nak dia tau yg aku dah maafkan dia..tapi aku xkan lupakan semua penipuannya... hanya satu..
"STAY AWAY FROM MY LIFE..LEAVE ME ALONE!!", ... just carry on with your life.. tidak mungkin akan ada persahabatan lagi..we are totally strangers!!... just go away!!!!

7 comments:

  1. kalo address link d ubah dpt x? kalo dpt baik anis ubahkan...

    ReplyDelete
  2. pergi ke Setting pastu ke Publishing.tukar anis nya blogspot adress kat situ.gud luck!

    ReplyDelete
  3. thanx akak,,tp itula, masalahnya kawan2 lain tak dapat cari lak address baru anis nanti..tapi takpa..akan di war2 kan kalo anis tukar alamt blog..rasanya anis akan buat mcm tu kalo rasa makin tak selesa...tq sis.. mmmmuahhh!

    ReplyDelete
  4. vavava... macam BESAAAAR jer masalah dunia ni cikgu....

    ReplyDelete
  5. memang besar abg biin.. sampai kena SPAM kan email dan yahoo seorang makhluk tu..huhuh...ni blajar kat sapa vavavava neh?? dari adik ke?? kekekeke

    ReplyDelete
  6. ntah blajar kat sapaa.... cikgu cikgu yang ntah ada tauliah ker tidak... sian makhluk yang kena spam tu yer.... ntah sapa la agaknya orang tuh...

    ReplyDelete
  7. hahaha... cikgu anne ler..stau anis dia bertauliah dalam bidang vavavavava sebab ada kaitan ngan abg hindi dia SRK..makhluk mana???hehehe,.. biarlah rahsia..sebab makhluk tu dah jadi sejarah dah dalam idup anis... abg biinn... kim salam adi..lama tak dengar citer dia..dia ada blog tak???

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!