Thursday, April 8, 2010

“Clash of the Titansâ€�œ

Yeeyyy...esok dating!!..hehehe..nanti dulu...bukan dating ngan boyfren...ngan girlfrend ler... boyfren kena p semayang jumaat esok, xleh dating2..hehehe... esok aku dating ngan cik ada...tiket wayang dah beli online pagi tadi..so, cik ada,, u better be stand by at 1130am tomorrow morning..i'll pick u up...hehehehe... jgn lambat..takyah make up2...heheheh....

pas nengok wayang nak ajak cik ada window shopping..beli buku untuk exam ptk..ekceli buku tu kak PK kanan aku kat sabah yg pesan..tak taula ada ke tak..esok aku cari...huhuhuh..xsabar nak jumpa cik ada..dah banyak bulan x hang out together gether...huhuhuh... mesti banyak benda nak story ni..hehehehe... apa citer nak tengok esok..??citer bawah ni lah... layan jerrrr...


“Clash of the Titans� is a modern version of the 1981 Greek mythology film directed by Desmond Davis.Ultimate struggle for power pits men against kings and kings against gods. But the war between the gods themselves could destroy the world. Born of a god but raised as a man, Perseus (Sam Worthington) is helpless to save his family from Hades, vengeful god of the underworld. With nothing left to lose, Perseus volunteers to lead a dangerous mission to defeat Hades before he can seize power from Zeus and unleash hell on earth.

Leading a daring band of warriors, Perseus sets off on a perilous journey deep into forbidden worlds. Battling unholy demons and fearsome beasts, he will only survive if he can accept his power as a god, defy his fate and create his own destiny.


10 comments:

  1. keh3x ... ha`ah lama x dating ngan ko! best nih .. nak juga make up lawa2x ... ok, 11.30am jumpe eskkkkk

    ReplyDelete
  2. hehehe.cik ada...baju kurung arrr..ari jumaat....

    ReplyDelete
  3. ye ker ganas kak??akak dah tengok citer ni??best tak??

    ReplyDelete
  4. hehe..x tgk lg...tp kalo akk ajak anak2 tgk gerenti diorg ajak kuar panggung.terutama yg paling kecik tu..

    ReplyDelete
  5. fuuhhhh... tengok wayang jauhnya sampai sunway carnival tuhhh......

    ReplyDelete
  6. kak ain... best tau citer tu..tak angkat kepala anis ngan ada nengok..best3... huhuhuh

    ReplyDelete
  7. hehehe,,,abg biin..mana da jauh..40 minit jer pun...xterasa jauhpun..kejap jer...xcaya tanya cik ada...hehehehe...memang citer tu best giler,,,hehehe

    ReplyDelete
  8. yer ker?? 40 minit tu kalau naik keta anis bleh sampai KL tau.....
    citer tu memang best... lagi best kalau awal2 tengok.. hehhehhee masih fresh dari ladang lagi...

    ReplyDelete
  9. ye ker 40 minit leh sampai KL???... tu mula ler tu nak bagi mission impossible tu..hehehe... memang nak tengok masa fresh masalahnya kekangan masa..hehehehe..apapun, tetap best...

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!