Thursday, April 1, 2010

Bulan Baru

Kejapnya masa berlalu... dah masuk NEW MOON...heheh...cam tajuk filem lak... NEW MONTH ekceli..hihi..so,sempena bulan baru aku pun merajinkan la diri make up skit page aku neh...ekceli blum lagi complete...banyak widget dah ilang semasa proses menukar tadi..so, terpaksala aku edit2 semula page ni...tak kisahla,, yg penting dapat blogging...

ari ni skul cam biasa... cuma tadi ada aktiviti jualan buku kat sekolah..dengar2 berlangsung sampai sabtu ni kat Dewan Sekolah...

tapi xbanyak sgt buku yg dijual..aku ada jugak beli..budak2 aku ramai yg menerpa ke meja majalah2...kalo zmn aku muda2 dulu, masa ekspo jualan buku mesti serang meja buku2 rujukan ke, latihan ke,...ni tak..diaorang lebih tertarik membaca MAJALAH REMAJA dll... apapun, yg penting minat membaca tu tetap ada...

6 comments:

  1. cantik page die..ajar akak buat..hehe

    ReplyDelete
  2. boleh2...akak bleh cari template cantik2 kat blogger template.com..pastu akak download tdan extract file tu...pastu kan akak pegi kat dashboard--->layout--->HTML code

    make sure akak save code lama dulu tau...copy pastu paste ja kat words..sebagai backup..
    pastu baru akak upload HTML code yg akak download dan extract tadi.. pastu cuba preview..kalo berkenan template tu akak save la k???

    ReplyDelete
  3. bagus aktiviti macam nih.... memupuk minat membaca... kalau tak berkesempatan ke KLIBF pon tak pa.... ada jugak back up nya walau tak sebesar KLIBF.

    ReplyDelete
  4. gud activity ,makin cantik blognya wink wink

    ReplyDelete
  5. kak ain- best of luck...kalo jadi blanja anis tau..hehehe

    abg biin..betul tu..sesekali wajib ada aktiviti cam ni kat sekolah...budak2 dapat beli buku sambil minta pendapat guru buku mana yg terbaik untuk dibeli..

    azian- ni kak yann netlog eh??.. cantik ka??? huhuh... biasa ja kak..maseh belajar lagi...

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!