Sunday, April 18, 2010

Dalissa Sweet Treat Birthday Giveaway



Ada sesapa berminat nak join contest tak?? kalo ada cepat2la korang masuk sebab tarikh tutupnya dah hampir dekat (25 APRIL 2010) ...bersempena bulan Hari Jadi Dalissa Sweet Treat yang nak masuk 2 tahun ada giveaway contest kepada semua. Ganjarannya??? lumayan seh.. bukan dalam bentuk cash money tapi sesuatu yg akan membuatkan korang terliur cam aku sekarang (tap..tap.. air liur kuar)....huhuhuh... Pemenang-pemenangnya akan membawa pulang sebijik kek samada moist chocolate cake, kek lapis asam manis atau snickers cheese cake beserta satu handmade coin purse from Dalissa Craft (tokeynya sama je). Nak join giveaway ni tak susah sangat. korang klik jer kat sini.

Ekcelikan..aku tak pandai buat kek..tapi aku suka makan kek...huhuh..semua kek yang nak di giveaway tu memang melelehkan air liur PENCINTA KEK seperti aku neh... tapi antara semua mestila aku paling suka dan akan pilih yg neh..

TAraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................

moist chocolate cake

dah imagine dah mcm mana rasanya...nyummm..nyum.. perot aku dah berdangdut neh....dan beratus kali gak ni telan air liur..huhuhuh...


memang buat aku tak leh lena tidor malam.. jomla join ramai2..kalo aku tak menang korang menang leh gak share2 rasa kek yg korang dapat..heheheheh

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!