Friday, April 9, 2010

Hang out!



Seperti yg dirancang, semuanya berjalan lancar...keluar gak aku ngan old buddy since darjah 1 neh...hehehe...CIK ADA... tak tepat sangat jam 1130 pagi aku g jemput dia... menuju ke mana lagi kalo bukan ke SC...hehehe..cik ada yg bayarkan tol..aku blanja tengok movie ngan pop corn..hehehe... bila dua orang ni jumpa biasala..dua2 tak berhenti cakap.banyak sangat benda nak diceritakan...maklumla..dah lama tak jumpa...hehehe .tup2 jer kami dah sampai..hehehe...



sebelum p tuntut tiket sempat gak cik ada mencuba cermin2 mata yg ada kat dalam tu... testing jer..belinya idak..hehehehe... pastu barula kami g nengok wayang yang start kul 1250..

tiket wayang...


tengok gezek dulu...wayang belum start...hehehe


aksi terlampau cik ada dalam panggung..hahaha.... peace..!!


movie abis dalam 230 gitu2 la... so , kami menuju ke CRS untuk mamam2...hehehe...perut dah berdangdut sakan dah...hehehehe



sedapnya minuman cik ada yg besar tu...huhuh..tak sempat nak rasa dia dah telan semua...uwaaaaaa.....


nasi ayam HONEY BBQ..aku punya...hehehehe


ni cik ada punya...heheh.. noodles istimewa dari CRS



cik ada yang nampak begitu bahagia dan begitu menikmati makanan dan minumannya hehehe... tetiba jer ternampak sesuatu di jari cik ada...tara...... ehem2...ada apa2 ka????hihihiih




pas makan kami out to the next station...hehehe... KFC


baru makan cik ada order makan lagi...kali ni kat KFC untuk dibawa pulang kat family...dan diri sendiri....ngeh ngeh ngeh...

memang jalan2 cari makan..pas KFC, WAFFLE plak untuk adik aku...hihihihih

pastu masuk kedai neh...

terujanya tengok banyak card..huhuhuh....




cuci mata sket..beshnyer... yg tak best bila ada salesgirl tgur.."akak..sorry..takleh ambik gambar sini..".. he elehh..eksyen movie tul... kalo takleh ambik gambat len kali letak ler sign besar2 "XLEH BERGAMBAR DALAM KEDAI NI"... huhuhu... hampeh tul..tapi sebelum tu dapat gak snap gambar cik ada beraksi riang..hahaha,,,



~NEXT STOP- WATSON~

~looking for MAYBELLINE powder foundation... check!~


next stop is POPULAR...


mencari buku soalan PTK untuk kak dot (PK Kanan Sekolah lama aku)... huhuhu...xada...buku nota jer ada..yang lain2 banyak p&p punya soalan...

Lepas tu kami pun mengorak langkah menuju ke parking,,time to go home... great time together selalu dalam hati..len kali kuar lagi..hehehe..tak sabar tunggu cik ada dapat bonus...kikikikikiki.. Love u friend!!



18 comments:

  1. whoaaa..sronok nya jejalan dua dara pingitan nie..sib baik jauh..kalau dekat nk gak juin same :P (abis tu anak2 nk letak kt mane?) kuikui...
    sesi makan2 tu yg tahan tgk tuu...lapo2..

    ReplyDelete
  2. wah2!! bes nyer ronggeng~~ hikhik

    ReplyDelete
  3. keh2x ... itu br satu tempat. kalau nak, nak ajak ke Pulau terus... mcm2x tempat leh g ... tp biasanya satu tempat je pergi ... keh2x ...

    ReplyDelete
  4. kak ain...memang dah jalan2 cari makan dan cari pasal ngan salesgirl..hehehe.... tu arrr...kalo dekat mesti kita tiga gadis sunti dapat meronggeng bersama2...hehehe

    ReplyDelete
  5. elya~bukan ronggeng jer..dah gedix2 santai..hahahaha.. len kali kita kuar sama2...mesti dah jadi joget lambak..kekekekeke

    ReplyDelete
  6. cik ada~ next time kita p pulau lak...ronda2 sana..lg banyak sign board ko leh ambik gambar..hehehehe

    ReplyDelete
  7. hahaha~~ buang tebiat kot jogek lambak kat situ.. Akak r leader!! =P

    ReplyDelete
  8. akak penari latar jer...disamping jadi jurukamera tak bertauliah...eya ngan kak ada la jadi leader dan penolong kanan leader..hahahaha

    ReplyDelete
  9. x pasal2 nt orang cakap psycho..hahah~ ke tanjung rambutan la jawabnyer~~hikhik

    ReplyDelete
  10. haaa..lagi best p sana..mesti banyak pengikut kita..lagipun cik elya kan doktor,apa nak takot,,hahahaha

    ReplyDelete
  11. anis~ akk x nak ronggeng..akak nak diskodut terus :P hahaha..klaka lak die...
    kebetulan tgh lapo nie..berkeroncong jer perut.

    ReplyDelete
  12. amboiiii.ratu diskodut ker neh,,,elya ratu ronggeng kak..hehehe

    ReplyDelete
  13. hamboih2!! sesuke hati kate kte neh ratu ronggeng yer...=P

    ReplyDelete
  14. abis tu elya nk dua2 gelaran ke???okeh...ratu diskodut ngan ratu ronggeng sekaligus eh..hehehehe

    ReplyDelete
  15. mengong la akak neh......uppppsss, jahat nyer mulutku!! hahahha~

    ReplyDelete
  16. hamboiii....mulut itu...kang dapat satu lg gelaran neh..ratu mengong..hahahah

    ReplyDelete
  17. nak penyek plak???ahaaa... memang ratu penyek neh...hehehee

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!